Vicepreședinte ALDE, dezamăgit de prezidenţiabilul PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vicepreședinte ALDE, dezamăgit de prezidenţiabilul PSD
Politică 23 Iulie 2019 / 15:30 1726 accesări 1 comentariu

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a afirmat, întrebat ce va face Călin Popescu Tăriceanu în contextul în care Viorica Dăncilă a fost aleasă în interiorul PSD ca prezidenţiabil al partidului, că este dezamăgit de felul în care a evoluat desemnarea candidatului la prezidenţiale.

„Prea multe nu sunt de făcut, decât să luăm act de această decizie. Avem şi noi mâine (miercuri - n.r.) o şedinţă a delegaţiei permanente, în care probabil că vom da un vot în această direcţie. Ce vreau eu să spun însă este că eu şi colegii mei suntem dezamăgiţi de modul cum a evoluat, să spunem, acest subiect al desemnării unui candidat pentru alegerile prezidenţiale. De mai mult de un an de zile, totuşi, vorbim în spaţiul public că această coaliţie de guvernare ar trebui să aibă un candidat comun, pentru a îşi maximiza şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale. Pentru noi nu a existat niciodată altă ţintă decât câştigarea alegerilor prezidenţiale şi, bineînţeles, am stabilit drept criteriu de desemnare a candidatului sondajul”, a declarat Andrei Gerea, marţi, la Antena 3.

Vicepreşedintele ALDE a adăugat că, în cazul în care ar ajunge în turul doi, ar fi nevoie şi de voturi din partea Opoziţiei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale de la toamnă. „Nu numai electoratul, cei care au fost alături de noi, dar toţi merg pe ideea acestui candidat comun şi toţi sau marea majoritate merg spre Călin Popescu Tăriceanu ca şi candidat cu şanse. Ideea este următoarea: în turul doi - să zicem că ajungem în turul doi - avem nevoie de voturi şi din partea actualei opoziţii ca să putem câștiga alegerile prezidenţiale”, a conchis Andrei Gerea.

Loading...

1 comentariu

Andrei 16:43:20 / 23 Iulie 2019
Cu 4 % vrei sa ajungi presedinte ?

Mascaricii astia de la ALDE si-au inchipuit ca , avand o conducere anodina , PSD-ul il va sustine pe sacalul Tariceanu la prezidentiale - candidatura , care ar fi fost singura salvare a fanariotului securist ALDE , cu sapte neveste si cu perspectiva condamnarii la zeci de ani de puscarie pentru spagile luate in anii din urma ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.196 secunde