Victoria Cumpăna vrea să ajungă în al treilea tur al Cupei României la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Victoria Cumpăna vrea să ajungă în al treilea tur al Cupei României la fotbal
Sport 14 August 2019 / 08:24 387 accesări
Sursa foto: Facebook Club Sportiv Victoria Cumpana

Sursa foto: Facebook Club Sportiv Victoria Cumpana

Miercuri, 14 august, de la ora 20.00, stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna va găzdui partida dintre formaţiile Victoria Cumpăna (antrenor Vasilică Cristocea, Liga a IV-a din judeţul Constanţa) şi Pescăruşul Sarichioi (Liga a IV-a din judeţul Tulcea), din al doilea tur al fazei naţionale a Cupei României la fotbal, ediţia 2019-2020.

În primul tur, Victoria Cumpăna a eliminat-o pe Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a), cu scorul de 6-0 (3-0), iar Pescăruşul Sarichioi a trecut de CS Medgidia (Liga a 3-a), cu scorul de 2-1 (1-1).

„Este pentru prima dată când Victoria Cumpăna reuşeşte o performanţă atât de mare, fiind la doar un pas de a juca următoarea partidă cu o echipă de liga a II-a. Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a încuraja echipa noastră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Club Sportiv Victoria Cumpana.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc vor urma prelungirile. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare pentru stabilirea formaţiilor calificate în al treilea tur.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1583 secunde