Vineri şi sâmbătă, baschet la Sala Sporturilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vineri şi sâmbătă, baschet la Sala Sporturilor
Sport 20 Decembrie 2019 / 08:22 386 accesări 0 comentarii
BC Athletic Constanţa va evolua vineri seară

BC Athletic Constanţa va evolua vineri seară

Ultimele partide oficiale pe care formaţiile constănţene de baschet le vor disputa pe teren propriu în acest an sunt programate vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa.

Vineri, 20 decembrie, de la ora 18.30, în etapa a 11-a din Liga Naţională de baschet masculin, Grupa B, formaţia BC Athletic Constanța (antrenori Alexandru Olteanu şi Bogdan Ivanovici) va înfrunta pe CSM 2007 Focşani.

„Întâlnirea dintre Gladiatorii din Tomis și CSM Focșani este una care putea schimba economia clasamentului Grupei B din Liga Națională de Baschet, acolo unde ambele echipe pot termina în primele patru clasate. Va fi un meci la care vom strânge dulciuri care vor ajunge la copiii din Centrele de Plasament ale județului nostru prin United Hands Romania! Vineri, 20 Decembrie, Ora 18.30, Gladiatorii din Tomis caută încă o victorie pe teren propriu!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

Iar sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19.00, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Grupa Est, CS Phoenix-Știința Constanţa (antrenori Carmin Popa și Ramona Coroamă) va întâlni pe CSM Agronomia Bucureşti.

„Sâmbătă seară dăm ultima reprezentaţie din acest an pe parchetul din Sala Sporturilor din Constanţa. Un an despre care noi spunem că a fost unul încărcat din toate punctele de vedere. Dintre acestea însă, la final, vrem să le păstrăm doar pe cele bune, iar din celelalte să învăţăm să le evităm pe viitor. Şi pentru că o victorie este cel mai frumos cadou pe care noi putem să vi-l oferim în prag de sărbători vouă, cei care ne-aţi fost alături în fiecare moment din anul care stă să se termine, vă aşteptăm să ne bucurăm împreună, pentru ultima dată în 2019, la Sala Sporturilor”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.158 secunde