Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidenţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidenţiale
Politică 10 Iunie 2019 / 14:07 302 accesări 2 comentarii
Viorel Cataramă: „Voi candida la alegerile prezidenţiale din 2019 ca preşedinte al partidului politic Dreapta Liberală, cu un mesaj ProCapitalism“

Viorel Cataramă: „Voi candida la alegerile prezidenţiale din 2019 ca preşedinte al partidului politic Dreapta Liberală, cu un mesaj ProCapitalism“

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că îşi va depune candidatura la alegerile prezidenţiale din iarnă.

"Voi candida la alegerile prezidenţiale din 2019 ca preşedinte al partidului politic Dreapta Liberală, cu un mesaj ProCapitalism. Vrem să trimitem socialismul în istorie", a declarat Viorel Cataramă.

Acesta mai transmite şi care sunt principalele ţinte conținute în platforma sa:anularea pensiilor speciale;anularea ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă;concedierea a cel puţin 25% din bugetari;susţinerea puternică a sectorului privat prin incurajarea exporturilor, diminuarea importurilor, acces simplu la creditare/finanţare, simplificarea birocraţiei, reducerea fiscalităţii pe muncă;promovarea Statului-Natiune, opoziţie la stânga globalistă;roEU, dar în primul rând ProUSA.

Omul de afaceri Viorel Cataramă a înfiinţat Partidul Dreapta Liberală după ce a părăsit Partidul Liberal, în urma neînţelegerilor cu liderul liberal Ludovic Orban.

Loading...

2 comentarii

Dan 17:20:00 / 10 Iunie 2019
Catarama , delirium , delirium ...

Vesnic catindat , vesnic neinteles , vesnic falit ... Si , noi , avem nevoie de asemenea faliti , care au fost candva pe cai mari , au mintit si au furat , apoi , lipsiti de fraieri care sa-i sustina , sa-i voteze , au ajuns la fundul sacului , adica , rupti in cur si rupti de realitate ! Punem pariu ca , el si ai lui liberali , alienati , sinistrati si disperati , nu vor depasi jumatate de procent la alegeri ?

Ciordel Vataramă 07:46:32 / 11 Iunie 2019
Cum va face Dreapta Liberală legile promise?

Îndată ce ar fi ales Președinte, acest catindat va fi obligat să demisioneze din partid, Constituția dixit. Și lasă Dreapta Liberală orfană de tată și debusolată, și n-are cine să mai înfăptuiască programul minunat. Concluzia este că ne minte frumos, căci și de va fi el președinte, fără Parlament și fără Guvern nu va face nicio lege. Doar dacă se face Rege dictator, că mai avem câțiva, Cioabă, Iulian, Stănescu, etc.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2311 secunde