Viorica Dăncilă susține că Iohannis nu i-a mai cerut demisia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Viorica Dăncilă susține că Iohannis nu i-a mai cerut demisia
Politică 16 Mai 2018 / 15:50 507 accesări 2 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis nu i-a solicitat demisia la întâlnirea de marţi de la Palatul Cotroceni, şeful Executivului răspunzând astfel la o întrebare pe care i-a adresat-o Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, după o întâlnire pe teme economice la care au participat cei doi demnitari, la Palatul Parlamentului.

"Nu, domnul preşedinte nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru domnului preşedinte. Nu, a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă, pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să-l pună în practică", a precizat Dăncilă.

Liviu Dragnea a intervenit cu întrebarea "V-a mai cerut demisia la acea întâlnire?" după ce un jurnalist a chestionat-o pe Viorica Dăncilă despre discuţia pe care premierul a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, în condiţiile în care şeful statului i-a cerut de două ori demisia în ultimele zece zile.

Loading...
loading...

2 comentarii

Jojo 16:46:47 / 16 Mai 2018
Johannis kw

Johannis kw este un penal ca și toți penalii din politica românească, Johannis kw, strigă "hoții !", adică penalul strigă hoților furați ca să-mi văd de furat nestingherit de nimeni și de nimic, că dacă numai fură unii și alții, pe urmă rămâne descoperit și numai poate fura, "cumpăra" case peste case în liniște, fără a fi văzut / observat de cei care ar trebui să-l vadă și îl fac nevăzut ca de obicei și întotdeauna ! Defapt exemplu de penal este însuși cel mai cocoțat om, omul " lucrului bine făcut", "guvernului meu", "pas cu pas"....... , penalul suprem, adică râde "ciob de oală spartă !"

E oficial... suntem în război 21:14:36 / 17 Mai 2018
PDL VS Psd si ALDE.

Așa a procedat dulapul săsesc si cu Ponta ..Ia cerut DEMISIA de câte ori a avut microfonul în mue si pe urmă a venit ... LOVITURA de STAT !.. Cocoțat pe crimă din Colectiv PDL a dat lovitura si Ponta cel mai bun prim ministru a FOST OBLIGAT să-și dea demisia..La fel Elefantul roz încearcă ACUM..deci Urmează încă o lovitură de STAT . PDL PNL Ciuma Galbenă e disperata ! Vrea guveranrea cu ori ce Pret .Cu ajutorul statului subteran DNA si SRI cu care PDL PNL Ciuma Galbenă are înțelegeri secrete !. Criminali PDL PNL Ciuma încearcă să de-a lovitura din nou.!!!! Totul pt o persoană nimic pt Românii!!!.Asta vrea PDL PNL Ciuma Galbenă !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.239 secunde