Voi refuza buletinele de vot pentru referendum. Nu sunt complice la fals şi uz de fals!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Şerban Nicolae, în contradicţie cu premierul Dăncilă: Voi refuza buletinele de vot pentru referendum. Nu sunt complice la fals şi uz de fals!
Politică 22 Mai 2019 / 14:02 534 accesări 2 comentarii

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a anunţat că va vota la alegerile europarlamentare din 26 mai, însă va refuza buletinele de vot pentru referendumul pe justiţie, precizând că nu vrea să fie complice la fals şi uz de fals.

"1. Voi merge la secţia de votare şi, la intrare, voi da actul de identitate, pentru validarea dreptului de vot. 2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European şi voi semna pentru prezenţă în lista corespunzătoare. 3. Voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum şi mă voi asigura că în listele de prezenţă, în dreptul numelui meu, în căsuţa corespunzătoare semnăturii este trasă o linie. 4. Voi vota pentru Parlamentul European şi voi părăsi secţia de votare",a scris Şerban Nicolae, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că referendumul este "o mare batjocură pe bani publici", care costă peste 320.000 euro.

"Subliniez! Pe 26 mai, voi refuza buletinele de vot pentru falsul referendum şi mă voi asigura că în căsuţele corespunzătoare semnăturii mele se trage o linie! Nu sunt complice la fals şi uz de fals! Domnule Iohannis, domnule Cioloş şi diverşi alţii, puţini şi penibili, nu insistaţi cu această înşelăciune. Eu nu sunt de acord că pot fi graţiaţi criminalii, pedofilii, violatorii, tâlharii, hoţii, trădătorii, traficanţii de persoane sau de droguri! Pe 26 mai 2019 nu e niciun referendum. Doar o mare batjocură, pe bani publici!", a conchis senatorul PSD.

Anterior, miercuri, premierul Dăncilă a anunțat că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. „Sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”, a spus Dăncilă.

Loading...

2 comentarii

Arsenie Booca 17:32:51 / 22 Mai 2019
Ei nah?

Dar pana acum cine i-a gratiat mai malai mare? Recursul in compensatie asta face si a fost dat de Tudorel, pretenul tau de partid. El a gratiat peste 60 la suta din toate categoriile de care pomenesti tu.

Răspunde | Raportează | | |+12
Sumer 14:43:48 / 23 Mai 2019
Politic

Dar pentru parlamentul european dece votezi domnule Nicolae pentru ca PSDeu condamna Uniunea Europeana fiindca a transformat Romania intr o tara de mana a doua si o colonie a multinationalelor sau vor si PSDei sa faca parte din parlamentul acestei uniuni pe care o acuza de toate relele din ROMANIA.Va-ti mintit alegatori inca odata PSDeilor una ziceti alta faceti farizeilor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2131 secunde