Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei
Administrație 10 Iunie 2019 / 18:35 1607 accesări 1 comentariu

Primăria Municipiului Constanța începe lucrările la 10 puncte de acces ce vor fi montate pe stâlpii de iluminat public de pe faleză, pentru a le putea asigura constănțenilor dar și turiștilor internet wireless gratuit într-una dintre cele mai frumoase zone de plimbare din orașul nostru.

Proiectul este finanțat prin programul WIFI4EU unde Primăria Municipiului Constanța s-a înscris și a câștigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care vor fi folosiți la instalarea rețelei WI-FI. Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în Uniunea Europeană. Inițiativa le-a oferit municipalităților posibilitatea de a solicita un cupon valoric în valoare de 15. 000 de euro, care să fie utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Panseluta 01:28:46 / 11 Iunie 2019
Din ciclul maretelor realizari ale administratiei Fagadau

Wi-fi-ul este un lucru bun, oriunde l-ai face ... sa astepti un voucher de 15000 de euro pentru a face asta spune multe despre modul de gandire al acestui primar care, de-a lungul mandatului sau a facut orice numai sa nu se apuce de ceva serios in orasul asta ... adica avem wi-fi pe faleza insa cel mai important element de siguranta al acesteia, balustrazile, sunt intr-o stare tehnica precara si se pot rupe oricand daca te sprijini de ele, fiind instalate placute de avertizare care anunta pericolul ... nu era mult mai indicat, primarule, ca in loc de placute de avertizare sa repari balustrazile? ai pierdut parcul cu miniaturi din Tabacarie in instanta? pai nu era mai indicat ca inainte de a te apuca de acest proiect sa repari malurile prabusite ale lacului si sa amenajezi parcul asa cum trebuie? apoi, in final, puteai face si acel proiect cu miniaturi si nimeni nu ar fi fost impotriva? sper din tot sufletul ca la urmatoarele alegeri locale Constanta sa isi gaseasca un adevarat primar, nu obsedati de spagi si parandaraturi cum au fost cei doi care au condus orasul asta in ultimii 20 de ani ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1867 secunde