Wizz Air și Tarom anunță suspendarea mai multor curse

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Wizz Air și Tarom anunță suspendarea mai multor curse
Administrație 22 Iulie 2020 / 08:59 671 accesări 0 comentarii

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că legăturile aeriene cu ţările care au un coeficient de infectare cu SARS-COV-2 mai mare decât cel raportat de România la o sută de mii de locuitori au fost suspendate, lista ţărilor urmând a fi actualizată în funcţie de evoluţia epidemologică.

"Nu se poate zbura spre şi dinspre niciun stat terţ, non UE, pentru care Comisia Europeană nu a emis o recomandare privind relaxarea restricţiilor de circulaţie a persoanelor. În consecinţă, Institutul Naţional de Sănătate Publică propune CNSU, CNSU aprobă, iar Autoritatea Aeronautică emite acele note privind posibilitatea reluării zborurilor spre şi dinspre anumite state. Celelalte destinaţii rămân suspendate până la o nouă recomandare a Comisiei, respectiv până în fiecare zi de luni a săptămânii", a spus Lucian Bode, la Digi 24, potrivit Agerpres.


Anterior, Wizz Air a anunțat că suspendă toaterutele dintre România şi Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile române.

Tarom a anunțat, de asemenea, că suspendă mai multe curse, ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, Astfel, zborurile către următoarele țări vor fi suspendate până la data de 15 august 2020 inclusiv: Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia și Liban.

Compania a precizat: ”Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1738 secunde