24 de persoane au rămas internate în urma accidentului de pe Autostrada Soarelui

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

24 de persoane au rămas internate în urma accidentului de pe Autostrada Soarelui

Sănătate 07 Noiembrie 2016 / 11:31 1848 accesări

24 de victime sunt internate în continuare în spitale în urma accidentului produs sâmbătă dimineața pe A2, au anunțat luni reprezentanții Ministerului Sănătății.

Patru dintre victimele accidentului produs pe Autostrada Soarelui se află internate la Spitalul Floreasca, alte șase sunt sub supraveghere medicală la Spitalul Bagdasar Arseni, patru la Spitalul Elias, iar câte trei pacienți la spitalele Pantelimon, Universitar și Sf. Ioan. O singură persoană a rămas internată la Spitalul din Călărași, transmit reprezentanții Ministerului Sănătății.

Din primele cercetări, a rezultat că principalele cauze ale accidentului în lanţ au fost viteza neadaptată condiţiilor meteo şi nepăstrarea distanţei corespunzătoare faţă de autovehicului din faţă.

În carambolul produs sâmbătă dimineaţă, la kilometrul 67 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa, patru persoane şi-au pierdut viaţa, 36 au fost rănite, iar 29 de vehicule au fost avariate, acesta fiind considerat cel mai grav accident rutier, din punct de vedere al numărului maşinilor implicate, care a avut loc în România.

Citește și:

Bilanțul carambolului de pe A2 a ajuns la patru morți! Zeci de persoane audiate!

S-a activat Planul Roșu! Acident rutier grav pe Autostrada Soarelui!12
Pagina a fost generata in 0.1915 secunde