Acțiune de promovare a imaginii clubului pentru SSC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu prilejul Zilei Tineretului

Acțiune de promovare a imaginii clubului pentru SSC Farul

Sport 02 Mai 2017 / 20:05 980 accesări

Câțiva fotbaliști de la SSC Farul Constanța, liderul detașat al Ligii a IV-a constănțene, alături de antrenorii Ion Barbu și Gheorghe Mina și de președintele clubului,Marcel Lică, au participat marți la o acțiune de promovare a echipei,desfășurată în Constanța. Gruparea constănțeană a disputat un meci demonstrativ cu o selecționată formată din cei mai buni jucători care au evoluat în turneul de minifotbal organizat de către Fundația „Giovanni Bosco“ și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, pentru școlile din cartierele constănțene CET și Viile Noi, cu prilejul zilei de 2 Mai (Ziua Tineretului).

„Prin această acțiune ne dorim să promovăm practicarea sportului în rândul tinerilor, mai ales în perspectiva înființării propriului nostru centru de copii și juniori, și îndrumarea acestora către adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, bazat pe o alimentație corespunzătoare și pe multă mișcare. Ne bucurăm că am putut participa la această acțiune, mai ales că este posibil ca unii dintre tinerii fotbaliști pe care i-am întâlnit în meciul demonstrativ de azi să devină următoarele produse de succes ale școlii de fotbal constănțene sau chiar următoarea generație de suporteri fariști!”, a informat clubul constănțean.

„A fost o acțiune foarte utilă pentru imaginea clubului nostru”, a declarat antrenorul principal Ion Barbu.

„A fost o bună propagandă pentru fotbal, pentru sport în general și pentru clubul nostru, o acțiune foarte reușită”, a spus președintele Marcel Lică.

Pentru SSC Farul au evoluat Neagu, I. Florea, Al. Grigoraș, Nițescu, E. Abibula,Mîndră și Meleandră, însă la acțiune au mai fost prezenți Suciu, Mazilu și Răvoiu, jucători menajați pentru a nu le recidiva accidentările mai vechi (s-a jucat pe un teren de ciment, două reprize a câte 10 minute). Deși a fost mai puțin important, scorul final a fost 5-5, copiii impunându-se la capitolul lovituri de departajare! După meci, jucătorii s-au fotografiatcu cei prezenți, apoi auîmpărțit autografe și invitații la următorul meci pe care SSC Farul îl va susține pe teren propriu, cu Farul Tuzla, programat marțea viitoare, de la ora 18.00, în prima etapă intermediară din returul Ligii a IV-a la fotbal.

Citește și:

Sportul Tortoman a primit 17 goluri la Cernavodă!

Al 25-lea succes pentru SSC Farul Constanța

SSC Farul Constanța va juca sâmbătă la Albești

Festival de goluri la Cogealac

Etapă devansată în Liga a V-a și Liga a VI-a la fotbal

SSC Farul Constanța a trecut cu dificultate de Kogălniceanu

SSC Farul se mută pe terenul „Voința“

Avans liniștitor pentru liderii Carvăn, Cernavodă și Ion Corvin

Victorie la Mihai Viteazu pentru SSC Farul Constanța

Etapa a 20-a din Liga a V-a și Liga a VI-a la fotbal

SSC Farul mai are în cont doar trei lei și 60 de bani!

Inter Ion Corvin - singura echipă de fotbal din județul Constanța încă neînvinsă!

SSC Farul Constanța s-a „răzbunat” pe Știința Poarta Albă!12
Pagina a fost generata in 0.3949 secunde