Acțiunile de toaletare a copacilor din Constanța, reluate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acțiunile de toaletare a copacilor din Constanța, reluate
Administrație 09 Februarie 2017 / 16:09 826 accesări 1 comentariu

După o perioadă în care acțiunile de toaletare au fost stopate din cauza fenomenelor meteo extreme, Serviciul de Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța reia aceste activități. „Având în vedere necesitatea acestor tăieri de regenerare pentru refacerea coroanei arborilor, Direcția Gospodărire Comunală prin Serviciul Administrare Spații Verzi a demarat lucrările de toaletare a copacilor în aliniamentele stradale de pe strada Soveja, tronsonul cuprins între Tomis III și Institutul de Marină și str. General Manu”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

1 comentariu

jenel 07:57:09 / 10 Februarie 2017
toaletare pe Constantin Bratescu, spre Piata Grivitei

Cind intrati pe Constantin Bratescu ,spre piata Grivitei? Ati promis ca se va va face toaletarea in perioada de pauza vegetativa a pomilor. Avem probleme cu crengile care , la un vint mai puternic ,pot rupe cablurile electrice. anul Cu toate ca am sesizat Primaria inca de anul trecut, nu s-a intreprins nimic.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2521 secunde