Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor

Divertisment 27 Mai 2021 / 12:47 559 accesări

Preferatul juraţilor în semifinala iUmor a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului.
Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon iUmor, la Antena 1.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up.

”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. În semifinală, Andrei i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Aseară, marele câştigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar, care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Finala celui de-al zecelea sezon a avut nu mai puțin de 12 concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1801 secunde