Anunț RATC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunț RATC
Social 12 Octombrie 2017 / 11:17 456 accesări 0 comentarii

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță beneficiarii H.C.L.M. nr. 302/29.09.2017 (pensionari cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv, persoane în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoane în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri) că începând de luni, 16.10.2017, pot depune cererile pentru legitimațiile de călătorie R.A.T.C. valabile pentru anul 2018.
Abonamentele gratuite se vor primi la domiciliu, prin poștă.

Cererile și documentele aferente se vor preda la orice chioșc R.A.T.C. de abonamente și bilete, în fiecare zi, până pe 20 noiembrie 2017.
Documente necesare:
- cerere tip (poate fi procurată de la orice chioșc R.A.T.C.);
- copie B.I./C.I.;
- copie cupon de pensie;
- adeverință eliberată de A.N.A.F (pentru persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri).
Următoarele categorii de beneficiariNUvor depune cerere, dar vor ridica abonamentele gratuite astfel:
- elevii orfani - de la punctul de vânzare R.A.T.C. Constanța-Gară;
- studenții orfani - de la punctul de vânzare R.A.T.C. Constanța - City Mall;
- persoanele cu dizabilități (cu handicap grav și accentuat), asistenții personali / însoțitorii persoanelor cu handicap grav - de la D.G.A.S.P.C. Constanța - B-dul Ferdinand nr. 97 (blocul turn Gară);
- persoanele cu dizabilități cu grad de handicap mediu și ușor - de la punctele de vânzare R.A.T.C. Constanța: Gară 40/43 și B-dul Tomis (vis-a-vis de A.N.A.F.);
- deținuții politici (D.-L.nr. 118/1990) și persoanele strămutate (L.nr. 189/2000) - de la punctul de vânzare R.A.T.C. Constanța - Gară.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.6796 secunde