Astăzi începe Noul An Chinezesc! Cum va fi anul Porcului de pământ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Astăzi începe Noul An Chinezesc! Cum va fi anul Porcului de pământ

Lifestyle 05 Februarie 2019 / 08:17 760 accesări

Începând din 5 februarie, întrăm în Anul Porcului de Pământ. Datorită formei acestuia astrologii chinezi consideră că anul va fi unul prosper, numai bun pentru cei care au planuri de dezvoltare. Relațiile vor fi excelente și acum este momentul să facem copii, dacă ne dorim acest lucru.

Pe de altă parte astrologii avertizează ca prosperitatea și imbogățirea de care putem avea parte în acest an, poate fi umbrită de dezastre naturale. Porcul de Pământ este cunoscut pentru cutremure puternice, inundații și alunecări de teren.

Tradiții și obiceiuri în Noul An Chinezesc:

În prima zi a noului an chinezesc se consumă pește și găluște. Nu consumați carne de porc sau mistreț.

Nu este bine să vă spălați pe cap, aduce ghinion și pierderi uriașe.

Nu se spală rufe sau fac treburi casnice.

Nu este bine să stați lângă copiii care plâng, evitați pe cât posibil acest lucru pentru ca energia este una negativa ce se poate abate peste tot anul în curs.

Financiar, va fi nevoie de răbdare şi înţelepciune, căci doar aşa riscurile investiţiilor vor fi minime. Se va cheltui mult şi nu întotdeauna pe lucruri cu adevărat utile. Este recomandabil să nu împrumutaţi sume mari şi să economisiţi bani pentru viitor. Afacerile pot creşte, mai ales acelea din agricultură şi lucrul cu terenuri.

În general, anul care începe va fi unul generos, însă cei născuți în anii anteriori ai Porcului nu vor fi scutiți de ghinion. Astrologii ne spun că este un an bogat financiar, însă doar pentru cei care muncesc și dau dovadă de o disponibilitate absolută ca timp și resurse, câștigurile nemeritate nefiind favorizate în următoarele aproximativ 12 luni. De asemenea, se pare că veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu. Astfel, cumpătarea este foarte importantă și atenția trebuie îndreptată asupra exceselor de ordin financiar, cheltuielilor de anvergură și a investițiilor pe termen lung.12
Pagina a fost generata in 0.2466 secunde