Bani din concerte și festivaluri de weekend, donați pentru „Cumințenia Pământului“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bani din concerte și festivaluri de weekend, donați pentru „Cumințenia Pământului“

Divertisment 19 Iunie 2016 / 12:33 717 accesări

Organizatorii celei de-a doua ediții a Maris Fest Târgu Mureș, Clubul Moto Legio Maris și Asociația Culturală „Cathedra Domini“, au decis să doneze banii care vor fi adunați la tombola organizată în cadrul festivalului pentru achiziționarea sculpturii brâncușiene „Cumințenia Pământului“.

Aceasta a spus că ideea a aparținut echipei de organizare a manifestării, întrucât 'Maris Fest nu este doar un banal festival de muzică rock și motocicliști, ci un concept'.

„În cadrul celei de-a doua ediții a Maris Fest organizăm o tombolă, iar toți cei care vin la festival pot cumpăra cu 5 lei un bilet. Marele premiu al tombolei va fi o chitară provenind de la HORA Reghin, unul dintre cei mai mari producători de instrumente de lemn din Europa, a căror producție a ajuns la peste 4,5 milioane de instrumente fabricate din 1951 încoace. Chitara va purta autografele membrilor marilor trupe din festival, Cargo, Moby Dick, Hara, Iris, Nevergreen etc. O parte din bani dorim să îi folosim pentru achiziționarea acestei chitare, întrucât dorim să încurajăm producătorii locali și vrem să atragem atenția că avem aici un producător de foarte bună calitate și foarte cunoscut în întreaga lume, iar suma de bani care va rămâne o vom dona pentru a achiziționarea sculpturii lui Constantin Brâncuși, Cumințenia pământului'', a declarat duminică, pentru AGERPRES, Sanda Vițelar, purtătorul de cuvânt al Maris Fest.

Duminică seara, organizatorii Maris Fest 2016 promit și un eveniment-surpriză în memoria celor decedați în Clubul Colectiv, însă nu au dezvăluit în ce va consta acesta.

Taguri articol


12