Ben Affleck a dezvăluit că s-a internat la o clinică de dezintoxicare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ben Affleck a dezvăluit că s-a internat la o clinică de dezintoxicare
Monden 15 Martie 2017 / 14:50 447 accesări 0 comentarii

Actorul și regizorul american Ben Affleck le-a dezvăluit fanilor într-o postare pe Facebook că a fost internat în trecut la dezintoxicare pentru a se trata de alcoolism și i-a mulțumit soției sale, Jennifer Garner, pentru sprijinul acordat, potrivit contactmusic.com.

Actorul a povestit că a participat la Gala Oscar 2017 alături de antrenorul său de dezintoxicare pentru a fi sigur că nu bea în timpul ceremoniei, Affleck dezvăluind că suferea de dependența de alcool. Vedeta, care a cerut ajutorul specialiștilor în 2001 pentru abuzul de alcool, a apărut ultima oară în public la gala Oscar, pe 26 februarie.

Affleck, care are trei copii alături de soția sa Jennifer Garner, cu care s-a reîmpăcat recent, a descris că internarea sa secretă la respectiva clinică a fost „primul pas dintr-o lungă serie de etape în procesul de recuperare.”

Actorul a decis să renunțe la alcool pentru sănătatea sa, dar și în numele familiei pentru că copiii săi au fost mereu prioritatea numărul unu.

Un apropiat al lui Affleck a declarat: 'Și-a finalizat tratamentul și se simte bine. A făcut asta pentru el însuși și pentru familia sa. Familia e mereu pe primul loc.'

Ben Affleck a anunțat că a beneficiat de tratament pentru dezalcoolizare pentru că nu a vrut să „ascundă” nimic familiei sale, și ca să dovedească că poate fi „un tată mai bun” celor trei copii.

Sursa a exprimat: ''Ben s-a luptat cu alcoolismul ani în șir, boala este o luptă pe care milioane de oameni o duc zi de zi. Nu are nimic de ascuns și își dorește ca copiii săi să știe că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi un tată mai bun. Din cauza asta a făcut el însuși anunțul.''

Vedeta din 'Batman vs. Superman: Dawn of Justice' star - care joacă rolul supereroului Batman în filmul fantasy - a făcut anunțul pe contul său de pe o rețea de socializare, marți, pentru a vorbi sincer despre bătălia sa cu adicția.

Affleck a scris pe Facebook : ''Am încheiat tratamentul pentru dependența de alcool; ceva cu care m-am confruntat în trecut și voi continua să mă confrunt. Vreau să îmi trăiesc viața din plin și să fiu tatăl care știu că pot fi. Vreau ca copiii mei să știe că nu e nicio rușine să primești ajutor când ai nevoie, și să fiu sursă de putere pentru oricine care are nevoie de ajutor dar îi este teamă să facă primul pas.''

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2038 secunde