Bilete pentru partida FC Viitorul - FC Salzburg

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, play-off, manşa tur Bilete pentru partida FC Viitorul - FC Salzburg
Sport 12 August 2017 / 11:13 749 accesări 1 comentariu
Suporterii constănţeni sunt aşteptaţi să o susţină pe Viitorul în lupta pentru calificarea în grupele UEFA Europa League

Suporterii constănţeni sunt aşteptaţi să o susţină pe Viitorul în lupta pentru calificarea în grupele UEFA Europa League

Joi, 17 august, de la ora 21.45 (în direct la TVR 1), terenul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu va găzdui întâlnirea dintre formaţiile FC Viitorul şi FC Red Bull Salzburg, din manșa tur a play-off-ului UEFA Europa League. Pentru duelul dintre cele două echipe, ambele eliminate în turul al treilea preliminar din UEFA Champions League, clubul constănţean va pune în vânzare bilete pentru acest joc începând de luni, 14 august.

Iată în continuare comunicatul posat pe site-ul oficial al campioanei României -

FOTBAL CLUB VIITORUL SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanţa, pentru a viziona meciuI FC VIITORUL - FC SALZBURG, din cadrul EUROPA LEAGUE - PLAY-OFF, programat în ziua de JOI (17 august 2017), ora 21.45:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei = Tribuna I, 75 lei = Tribuna a II-a, 25 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând cu ziua de LUNI (14 august 2017), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - FC SALZBURG. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

În ziua disputării meciului FC VIITORUL - FC SALZBURG (joi, 17 august 2017) la stadionul "Central" nu se vor putea achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.

2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 20.00-21.00 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I sezon 2017/2018), vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul FC VIITORUL - FC SALZBURG clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (17 august 2017), la orele 20.30 de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Partida tur dintre partida dintre FC Viitorul și FC Salzburg va fi arbitrată de o brigadă din Anglia, avându-l la centru pe Anthony Taylor.

ABONAMENTELE POT FI PROCURATE PÂNĂ LA 31 AUGUST

FC Viitorul mulțumește tuturor suporterilor care au achiziționat până acum abonamente și anunță că procesul de achiziționare de abonamente pentru sezonul 2017-2018 se va încheia la data de 31 august 2017. Cei care își vor procura abonamente vor putea viziona meciurile oficiale de pe teren propriu ale Viitorului din Liga 1, Cupa României și play-off-ul UEFA Europa League, meciul cu FC Red Bull Salzburg, programat joi, 17 august, de la ora 21.45.

Abonamentele tip card de acces pentru sezonul fotbalistic 2017-2018 au următoarele prețuri:

- Tribuna 0 = 800 lei / persoană. Se asigura loc de parcare în ZONA II a stadionului.

- Tribuna I = 400 lei / persoană.

- Tribuna a II-a = 300 lei / persoană.

- Peluza I = 100 lei / persoană.

Persoanele care au achiziționat abonamente de acces pentru sezonul competițional fotbalistic 2017-2018 pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost cumpărat numai în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces în stadion. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator conform Legii 04/2008.

Citeşte şi:

Viitorul, la al cincilea meci fără gol marcat

Bilete pentru partida FC Viitorul - FC Salzburg

Viitorul se desparte de doi jucători de bază

Gheorghe Hagi acuză campania împotriva Viitorului

Doar un punct pentru Viitorul în partida cu Voluntari

„Nu a existat niciun scandal între conducere și jucătorul George Țucudean“

Campioana a pierdut în faţa unei nou promovate

Taguri articol

1 comentariu

gogu 02:58:32 / 13 August 2017
care echipa viitorul?

echipa a 3-a,a 4-a???ce sa vedem?cum va faceti de cacat?deja viitorul joaca la steaua,impreuna cu astra,in nationala ,,ligii lui mitica,,ia sa vedem ce rezultat obtineti.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde