Bombă de la consilierul lui Trump: Soros vrea să răstoarne Guvernul României!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea“ Bombă de la consilierul lui Trump: Soros vrea să răstoarne Guvernul României!
Externe 10 Iulie 2017 / 17:15 1253 accesări 3 comentarii
Roger Stone a declarat că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, iar

Roger Stone a declarat că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, iar "statul profund" se foloseşte de marota corupţiei pentru a-şi face treburile murdare

O poziţie interesantă în ce priveşte scena politică românească şi potenţiala influenţă a unuia dintre cei mai puternici oameni ai lumii, George Soros, vine din partea lui Roger Stone, consultant politic pentru preşedinţii americani Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump. Aflat recent la Bucureşti, acesta a declarat, într-un interviu pentru ziarul "Adevărul", că miliardarul american ar încerca să răstoarne guvernul actual susţinut de PSD şi ALDE. "Dacă ți se pare rău comunismul, îți poți imagina o lume dominată de George Soros? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. (...) Folosește aceste forumuri pentru o societate deschisă pentru a submina guverne alese democratic și pentru a le răsturna. Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertățile oamenilor. Cred că este un infractor internațional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria. Vrea să vă răstoarne guvernul pentru a reveni la un sistem mult mai rău decât cel pe care l-aţi avut pe vremea lui Ceaușescu sau a sovieticilor", a declarat Roger Stone pentru "Adevărul".

Mai mult, consilierul spune că are şi dovezi pentru afirmaţiile despre Soros. "Cred că sunt multe dovezi. E implicat în subminarea democrației. A finanțat insurgenți, a finanțat violențe la mitingurile lui Donald Trump. De ce nu a fost arestat în SUA nu pot să înțeleg. Poate vom afla în curând", a precizat Stone. Roger Stone este de părere că transformarea lui George Soros într-un personaj malefic în opinia publică din România are legătură cu manevrele politice ale acestuia. "Pentru că vrea să vă răstoarne guvernul și să-l înlocuiască cu unul pe care să-l poată controla. Așa cum se întâmplă în Ungaria, în Europa de Est și chiar în SUA. Când finanțezi oameni care să susțină asasinarea președintelui SUA, asta e o infracțiune gravă. Avem dovezi că a finanțat violențele de la mitingurile lui Donald Trump. Domnul Soros are mâinile pătate de sânge", a mai declarat Stone. Fostul sfătuitor al lui Donald Trump mai susţine că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, iar "statul profund" se foloseşte de marota corupţiei pentru a-şi face treburile murdare.

3 comentarii

Gigi 17:39:55 / 10 Iulie 2017
Mare este gradina ...

Stone asta , seamana izbitor cu Dragnea . Amandoi , prosti de bubuie , amandoi nebuni de legat ...

unal 21:18:35 / 10 Iulie 2017
anti soros

Gigele, tu esti mult mai dobitoc, chiar cretin sa spui ca un consilier al celui mai puternic om de pe planeta e prost. Mai degraba esti un trantor care umbli cu trompeta si pancarta de gat pe banii lui Soros. Puneti ba tradatorilor bratele la munca cinstita, in democratie votul conteaza, nu behaitul catorva pierde-vara tradatori sa puneti voi labele murdare pe banii publici.

Liviu Chilian 06:22:37 / 11 Iulie 2017
Sorosatanismul, sau Teroarea Zsidanilor Satanici!

Din 1993, când l'au impus Fuhrer Amerikknar pe Bill Clintoris, Zsidanii Satanici de teapa lui Sorosatan umilesc, jignesc, terorizează etc boborul American; bobor pe care'l folosesc pentru impunerea Sotosatsnismului la nivel global. Sorosatanismul este cea mai decadenta doctrina ce s'a dezvoltat in istoria violenta a zoomenirii! Orice doctrina produsă de o comunitate subumana intr'o perioada data, a avut o ținta, un dușman. Dușmanul nazistilor a fost Zsidanul. Al bolșevicilor a fost burghezul. Ei, bine, ținta Sorosstanismului este omul de rând, Omul Uman, Om pe care Zsidanii Satanici vor sa'l anihileze, sa'l dezumanizeze, deznationalizeze, deztraditionalizeze etc(vezi decadenta violent-abisala a oligarhilor Zsidani-Rusiskkrioti). Amerikknarul Stone are dreptate. Dar, de ce nu'si face mea culpa!? Pt ca el, Amerikknarul-subom sadic, I'A PERMIS lui Sorosatan sa'si dezvolte...phuterea malefikk asupra bunului popor Amerikan(majoritatea, 90%)! Știți cum se scuza Amerikknarii când vine vorba de patologia satanic-sadica a Sorosatanismului?! Deh, Sorosatan e un Zsidan rabiat, nebun, la fel de nebun ca toti Zsidanii ce ne condukk de 25 de ani: Kissinger, Albright, Wolfowitz, Talbot, Cohen, Lieberman, Schummer, Bloomberg, Rockefeller si alte sute de...Israhatzeleni infiltrați in nivelele inferioare guvIUDErnamentale. Regimul Violent al Fuhrerului Bush Infantilul, a avut un escadron de 21 de Zsidani Satanici ce au umilit boborul si folosit in războiul generalizat împotriva Zoomenirii, început in 2003; război ce, posibil, va sfârși cu totul altfel decât intenția originala a Zsidanilor. In loc de victoria Sorosatanismului, s'ar putea ca Zsidanii sa sfârșească, din nou, Arși de Tot. Sau...holokkustizati! Ca tot urla rabiatii, 24 de ore pe zi: "Holookkauuust!" Amin!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.313 secunde