Ce înseamnă SEATHRE FEST Highschool Contest

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce înseamnă SEATHRE FEST Highschool Contest

Cultură 30 August 2018 / 18:21 611 accesări

SEATHRE FEST Highschool Contest înseamnă tinereţe, curaj, experiment, nonconformism, libertate. Este secţiunea dedicată liceenilor, care s-a alăturat din acest an Festivalului Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa, păstrându-şi însă structura care l-a consacrat în întreaga țară. SEATHRE FEST Highschool Contest înseamnă spectacole, ateliere de creaţie, traininguri, schimburi de experienţă şi experimente, toate în scopul împărtăşirii şi învăţării, cu o atitudine deschisă şi mult umor. Astfel, la acest concurs participă trupe de liceeni din toată țara și din străinătate.

În acest an, secţiunea este gazda unei trupe de teatru extrem de speciale: Trupa de Teatru Gestual "NECUVINTE", a Şcolii Profesionale Speciale pentru Deficienți de Auz “Sfânta Maria” București. Aceasta este cea mai bună demonstraţie a faptului că teatrul nu are nevoie de cuvinte pentru a se exprima şi că această artă, atât de complexă, poate reprezenta puntea perfectă de înţelegere între persoane şi personalităţi, oricât ar fi ele de diferite. Pe curajoşii actori cu deficienţă de auz îi puteţi admira duminică, 2 septembrie, ora 12.00, la Teatrul de Stat Constanţa.

Atelierele şi sesiunile de exerciţii ale liceenilor înscrişi în secţiunea SEATHRE FEST Highschool Contest au loc la Liceul Teoretic „Traian” şi la Centrul „Jean Constantin”12
Pagina a fost generata in 0.1529 secunde