CFR, în faţa celui de-al doilea meci din Grupa A în Europa League

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Europa League

CFR, în faţa celui de-al doilea meci din Grupa A în Europa League

Sport 29 Octombrie 2020 / 00:06 266 accesări
CFR speră să obţină a doua victorie în grupă

CFR speră să obţină a doua victorie în grupă

Etapa a doua a fazei grupelor din UEFA Europa League programează joi seară, de la ora 22.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus), la Cluj-Napoca, întâlnirea dintre CFR şi Young Boys Berna. După victoria de la Sofia, din prima etapă, jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu vor să obţină al doilea succes consecutiv, chiar dacă echipa elveţiană se anunţă o „nucă tare” pentru campioana României.

„Va fi un meci foarte dificil, împotriva campioanei din Elveţia în ultimii ani. După ce am studiat adversarul foarte bine în ultimele zile pot să spun că ei sunt favoriţi la trecerea de aceste grupe. Din punctul meu de vedere e cea mai agresivă echipă cu care am jucat noi în Europa în ultimii doi ani. Din păcate, avem probleme de lot. Lotul nostru nu e aşa de valoros ca cel de la Young Boys. Dacă o să mai apară vreo accidentare sau test Covid, o să ne fie foarte greu să facem faţă în această grupă”, a declarat antrenorul Dan Petrescu.

„Este un meci foarte important pentru noi. Obiectivul principal este să câştigăm, dar ştim că va fi foarte greu, Ei au mare experienţă, un buget mai mare, dar sperăm să câştigăm. Pentru noi e bine că jucăm din trei în trei zile, pentru jucători, dar cred că e greu pentru antrenor, mereu are probleme: cine joacă, cine nu joacă”, a spus şi căpitanul echipei clujene, Mario Camora.

Tot joi seară, de la ora 22.00, va avea loc şi întâlnirea AS Roma - CSKA Sofia.

Clasament: 1. CFR 3p (golaveraj: 2-0), 2. Roma 3p (2-1), 3. Young Boys 0p (1-2), 4. CSKA 0p (0-2).

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1821 secunde