Constănțeancă ucisă de un recidivist care a mai luat două vieți!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Caz cutremurător Constănțeancă ucisă de un recidivist care a mai luat două vieți!
Eveniment 29 Ianuarie 2016 / 16:50 2186 accesări 4 comentarii

Nicolae Gociu, adus de polițiști la sediul Parchetului, pentru audieri

Nicolae Gociu, adus de polițiști la sediul Parchetului, pentru audieri

Femeia a fost înjunghiată de agresor imediat după ce a deschis ușa

Femeia a fost înjunghiată de agresor  imediat după ce a deschis ușa

Tatăl femeii omorâte: "Băieții fiicei mele, care se aflau la etaj, au auzit strigătele de jos și au coborât ca să vadă ce se întâmplă. Ei au sărit pe agresor, l-au lovit și l-au doborât la pământ. Dar răul fusese deja făcut... Fata mea a fost rănită grav"

Tatăl femeii omorâte:

Un individ în vârstă de 44 de ani, din Constanța, recidivist, a fost reținut de procurori, după ce joi noapte și-a ucis fosta iubită și l-a rănit pe concubinul acesteia. Sângerosul atac a avut loc pe strada Bicaz, din cartierul Palas, în jurul orei 22.30. Oamenii legii spun că suspectul, Nicolae Gociu, a pătruns în gospodăria victimelor sărind gardul, după care, înarmat cu un cuțit de bucătărie, a bătut la ușa locuinței. Fără să bănuiască ce avea să se întâmple, Mihaela Bahan, de 40 de ani, a deschis, crezând că tatăl ei o caută. În secundele următoare, Gociu a înjunghiat-o de trei ori, în stomac, în zona cervicală și în piept. Autorul a dat apoi năvală în locuință și l-a atacat și pe prietenul Mihaelei Bahan. "Băieții fiicei mele, care se aflau la etaj, au auzit strigătele de jos și au coborât ca să vadă ce se întâmplă. Ei au sărit pe agresor, l-au lovit și l-au doborât la pământ. Dar răul fusese deja făcut... Fata mea a fost rănită grav. Cuțitul pe care l-a folosit individul ăsta era nou. I-a scos ambalajul din plastic înainte de a bate la ușă, l-am găsit pe trotuar, în curte", a povestit tatăl femeii omorâte.

S-A RĂZBUNAT După primirea apelului prin linia unică 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4, criminaliștii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, dar și mai multe ambulanțe. Femeia înjunghiată, concubinul acesteia, dar și agresorul au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Din nefericire, după câteva ore, Mihaela Bahan a murit, în pofida eforturilor depuse de medici. Tatăl victimei spune că aceasta se despărțise de Nicolae Gociu în urmă cu trei luni. "Ei au fost împreună în tinerețe, practic au copilărit aici în cartier. El a locuit tot în Palas. S-au despărțit atunci, iar el și-a găsit o altă fată. Apoi el a comis o crimă și a mers la pușcărie. S-a eliberat în urmă cu vreo doi ani, s-a reîntâlnit cu fata mea și au început iar o relație. El s-a mutat cu noi în curte, dar după un timp, în urmă cu vreo două sau trei luni, totul s-a încheiat între ei. Ea i-a cerut să plece pentru că avea un comportament urât. Și acum s-a întâmplat treaba asta... A vrut să se răzbune pe ea pentru că a pus capăt legăturii", a povestit tatăl victimei.

DUBLĂ CRIMĂ Potrivit anchetatorilor, în primăvara anului 1993, Nicolae Gociu a fost protagonistul unui caz care a șocat orașul Constanța! Oamenii legii spun că individul, militar în termen la vremea respectivă, a fugit din unitate cu arma din dotare, un pistol-mitralieră, și a mers la domiciliul prietenei sale, din zona Km 4-5, acolo unde i-a împușcat mortal pe părinții fetei, rănind-o și pe tânără... Ulterior, individul a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav. A ajuns în pușcărie în iunie 1993 și a fost eliberat din închisoare după 20 de ani, pe data de 14 august 2013.

AUDIAT Vineri după-amiază, Nicolae Gociu a fost ridicat de polițiști din spital și escortat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru audieri. Anchetatorii au emis pe numele lui o ordonanță de reținere de 24 de ore. În fața procurorului de caz, Nicolae Gociu a refuzat să facă vreo declarație. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.Pagina a fost generata in 0.1565 secunde