Continuă „descăruțarea“ Constanței. Polițiștii locali, la vânătoare...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Continuă „descăruțarea“ Constanței. Polițiștii locali, la vânătoare...
Eveniment 09 Februarie 2018 / 13:58 2280 accesări 1 comentariu

Polițiștii locali din Constanța au derulat, în ultima perioadă, o adevărată vânătoare a căruțașilor în trafic. Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniu circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au desfășurat activități de prevenire și control care au avut că scop depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale prinvind accesul și deplasarea acestora pe rază municipiului Constanța. Numai în prima parte a zilei de vineri, 9 februarie, până la oră 11.00, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale și ridicate 4 atelaje în vederea imobilizării acestora într-un spațiu special amenajat al administrației publice locale. „Activitatea pe linia rutieră face parte dintr o campanie care se va derula în mod prioritar și zilnic.

Amintim că zilele trecute, constănțenii care au circulat pe bulevardul Aurel Vlaicu au asistat la scene dramatice. Un cal a murit în chinuri groaznice după ce stăpânul l-a lovit cu cruzime până l-a lăsat lat. Martorii spun că au încercat să îl scape pe bietul animal din mâinile agresorului, dar nu a avut sorți de izbândă. Unul dintre bărbații prezenți a sunat la Poliție. Ajuns la fața locului, echipajul de la Secția 5 a cerut ajutorul unui ONG din Capitală, care a mai ajutat în trecut, în situații similare. Când au ajuns salvatorii, calul agoniza. Din nefericire, din cauza rănilor cumplite, animalul și-a dat ultima suflare în drum spre adăpostul asociației Save the Horses România din Capitală. Bărbatul care a asistat la maltratarea animalului a reținut numărul de înmatriculare al căruței, aspect foarte important, iar informațiile date de el le sunt acum de mare ajutor polițiștilor în găsirea proprietarului care și-a ucis calul în bătaie. Acesta este cel de-al treilea caz de maltratare a animalelor petrecut într-un timp foarte scurt la Constanța. În urmă cu 2 săptămâni, în același cartier constănțean, un alt cal înhămat la căruță a fost bătut de proprietarii de etnie romă, în mijlocul drumului, până a căzut la pământ. Și atunci cei care au asistat la scenele de cruzime au luat imediat atitudine și au sunat la 112. Din fericire, acesta a fost un caz cu final fericit. Iapa lovită fără milă de oamenii pentru care trăgea zilnic la căruță a fost preluată de același ONG de la București care a botezat-o Kosem, pentru că este o luptătoare. Ea se simte bine acum. Sursa: Neptun TV.

Loading...
loading...

1 comentariu

loco 14:58:34 / 09 Februarie 2018
transport

minciuni !!!!!!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.1666 secunde