CS Medgidia a mai transferat două voleibaliste

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Volei feminin

CS Medgidia a mai transferat două voleibaliste

Sport 03 August 2020 / 13:12 720 accesări

După Mihaela Jeremić (fostă Ozun) şi Cristina Miron (fostă Cazacu), CS Medgidia a mai anunţat două transferuri în vederea sezonului 2020-2021 din Divizia A1 la volei feminin.

Adriana Matei, care evoluează pe postul de secund, şi Andreea Petra, care evoluează pe postul de centru, vor juca sub comanda antrenorilor Florin Voinea şi Radu Began.

Adriana Matei (22 de ani, 1,80 m) are un palmares excelent în turneele europene și mondiale de volei pe plajă, dar şi pe plan naţional, iar în cariera sa a evoluat pentru următoarele formaţii: Liceul „Mircea Eliade” București, CSM-ADEP Satu Mare, CSM București - Beachvolleyball şi Dinamo București.

Andreea Petra (27 de ani, 1,87 m) a mai evoluat la CSM Sibiu, CSU Medicina Tg. Mureș, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj. Din 2013 are numeroase participări și calificări în Cupa CEV, dar și prezenţe în echipa națională de senioare a României. Andreea Maria Petra a fost declarată jucătoarea cu cel mai bun serviciu din prima ligă a voleiului feminin românesc în sezonul 2017-2018.12
Pagina a fost generata in 0.198 secunde