Cum a decurs operațiunea de salvare a pescadorului din Portul Midia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum a decurs operațiunea de salvare a pescadorului din Portul Midia
Eveniment 21 August 2019 / 16:04 1928 accesări 0 comentarii

Echipajele de marinari și scafandri din cadrul Midia Marine Terminal, companie membră a Grupului KMG International, au reușit în această dimineață să aducă în siguranță la țărm un pescador românesc avariat,aflat în derivă. Nava Callatis 1, cu 7 persoane la bord, s-a aflat în pericol de scufundare în largul Mării Negre, din cauza unei „găuri de apă”.

La solicitarea autorităților, remorcherul „București”, Pilotina „Midia Marine Terminal” și șalupa de salvare „Sea Blade”, au intervenit prompt pentru recuperarea pescadorului avariat. În doar o oră și jumătate, apa a fost îndepărtată din compartimentul motoarelor, nava a fost tractatăși adusă în siguranță în Portul Midia, unde în acest moment scafandrii MMT fac inspecție si lucrări de reparație provizorie.

Operațiunea de recuperare a pescadorului a fost coordonată pe mare de specialiștii Midia Marine Terminal, care au intervenit pe mare cu scafandri antrenați special pentru situații de urgență, având toată logistica necesară, dar și de pe uscat, cu ajutorul camerei de control și comandă a terminalului petrolier offshore.

Toate cele 7 persoane aflate la bord sunt în afara oricărui pericol, ca urmare a intervenției realizate în timp record de marinarii și scafandrii MMT, împreună cu autoritățiile competente.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1573 secunde