Declaraţie Morgan Freeman: „Nu am agresat femei“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Declaraţie Morgan Freeman: „Nu am agresat femei“

Monden 26 Mai 2018 / 13:40 1273 accesări

Actorul Morgan Freeman a spus că nu a agresat femei, vineri, într-o nouă declaraţie publică, după ce artistul american a fost acuzat joi de agresiune sexuală şi comportament neadecvat, informează Reuters. CNN a publicat joi o anchetă în cadrul căreia jurnaliştii de la acest post TV american au stat de vorbă cu 16 persoane în cadrul unei investigaţii care îl vizează pe actorul Morgan Freeman, în vârstă de 80 de ani. Unele dintre persoanele intervievate au relatat comportamente prezumtiv nepotrivite pe care starul american le-ar fi avut în timpul unor filmări coordonate de compania lui de producţie cinematografică, Revelations Entertainment.

Starul american a precizat în declaraţia lui de vineri că orice sugestie potrivit căreia el a agresat femei şi a contribuit la apariţia unui climat nesigur pentru femei pe platourile de filmare este falsă. De asemenea, starul hollywoodian a prezentat încă o dată scuze în faţa persoanelor pe care ar fi putut să le supere prin comportamentul lui, după ce presa americană a dezvăluit joi că mai multe femei l-au acuzat de hărţuire şi comportament neadecvat pe platourile de filmare.

Acuzaţiile formulate împotriva lui Morgan Freeman sunt cele mai recente dintr-un val de dezvăluiri publice care au vizat actori, cineaşti şi agenţi de la Hollywood, începând din octombrie 2017, care au determinat în unele cazuri demisii şi stoparea unor proiecte cinematografice şi de televiziune.

Vineri, producătorul de film Harvey Weinstein a fost pus oficial sub acuzare pentru viol şi agresiune sexuală.

Acuzaţii similare au afectat şi alţi bărbaţi influenţi din politică şi din afaceri şi au stat la baza apariţiei mişcării #MeToo, demarată pe reţelele de socializare de femei care au vorbit public despre hărţuirile şi abuzurile sexuale la care au fost supuse.12