DIICOT are un nou şef!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DIICOT are un nou şef!
Eveniment 05 Iunie 2018 / 15:27 1933 accesări 1 comentariu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil, marţi, propunerea Ministerului Justiţiei de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al DIICOT, informează CSM. "În şedinţa de marţi, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului Bănilă Oliver - Felix, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău", se arată într-un comunicat al CSM transmis marţi agerpres.ro.

Sursa citată precizează că hotărârea Secţiei va fi motivată şi transmisă Ministerului Justiţiei în cursul zilei de miercuri.

Felix Bănilă a susţinut marţi la CSM interviul pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Pe 14 mai, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Pentru şefia DIICOT s-au înscris doar doi candidaţi - Daniel Horodniceanu, actualul procuror-şef al instituţiei, şi Felix Bănilă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. Conform reglementărilor legale în vigoare, procurorul-şef al DIICOT este numit de preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei, cu avizul CSM. Numirea se face pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Loading...

1 comentariu

Ministrii sanatatii sa raspunda penal pt nefunctionarea sistemului de sanatate 02:04:44 / 06 Iunie 2018
Va rugam sa dati un raspuns oficial prin purtatorul de cuvant

Poate noul sef al Diicot o sa se ocupe de o problema f grava ce afecteaza aproape toata populatia tarii. De cand au introdus retetele electronice, sistemul SIUI este aproape mereu nefunctional. Medicii nu pot elibera retete decat fffff greu, pacientii asteapta cu orele sa poata fi consultati si sa primeasca retete, apoi la farmacii, sistemul nu functioneaza si nebunia ajunge la cote maxime. Pacientii vor medicamentele, retetele nu se pot calcula si inregistra pt ca SIUI nu functioneaza, stresul si tensiunea tuturor ajungand sa fie de nesuportat. Vrem sa stim cine ne plateste noua timpul, stresul in care se lucreaza, sanatatea pe care ne-o pierdem din cauza unor m......... ti care au introdus acest sistem fara sa aibe softisti, informaticieni, un sistem care sa faca fata la intreaga tara conectata la el. Asta nu se incadreaza la crima organizata?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.4623 secunde