DNA lovește în PSD! Doi lideri ai partidului, audiați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DNA lovește în PSD! Doi lideri ai partidului, audiați
Politică 19 Iunie 2017 / 10:55 3607 accesări 0 comentarii

Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD, a dat declarații în fața procurorilor. La scurt timp, la DNA a ajuns și Adrian Țuțuianu, președintele comisiei SRI din Parlament. Nu a vrut să spună dacă este vorba despre același dosar în care a fost chemat Niculae Bădălău. El le-a declarat procurorilor că a dat declarații în calitate de martor într-un dosar privind fapte de corupție, dar nu a dorit să spună despre ce dosar e vorba. Și fiul său ar fi fost chemat, tot ca martor, să dea o declarație în acest dosar. Niculae Bădălău este senator și deține a doua funcție din PSD, cea de președinte executiv. Înainte de a deveni parlamentar, Bădălău a fost președinte al Consiliului Județean Giurgiu. Niculae Bădălău a mai fost cercetat în dosare DNA, în 2014 și 2015. În urmă cu doi ani, a fost pus sub acuzare într-un dosar în care se făceau cercetări pentru evaziune fiscală. Nu a fost trimis însă în judecată alături de ceilalți acuzați din dosarul respectiv.

Astăzi, la ieșirea de la DNA, el nu a dorit să dea declarații jurnaliștilor în legătură cu întrebările puse de procurori sau cu obiectul dosarului în care a fost chemat ca martor.

Citește și:

DNA lovește în PSD! Doi lideri ai partidului, audiați

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1798 secunde