Două mașini căutate în Germania, găsite de polițiști la Punctele Frontieră Negru Vodă și Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două mașini căutate în Germania, găsite de polițiști la Punctele Frontieră Negru Vodă și Vama Veche

Eveniment 09 Iunie 2023 / 14:40 667 accesări

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperitdouă autoturisme căutate de către autoritățile din Germania, în Punctele de Trecere a Frontierei Negru Vodă și Vama Veche.

În ziua de 08.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca fiindbun căutat în vederea confiscării,alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În ziua de 07.06.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figureazăcabun căutat în vederea confiscării,alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii detăinuire,urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.Ştiri recomandate

12