Echipaje suplimentate la Ambulanță și SMURD, din cauza solicitărilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În ultimele zile

Echipaje suplimentate la Ambulanță și SMURD, din cauza solicitărilor

Sănătate 01 Octombrie 2016 / 17:29 1704 accesări

Ministerul Sănătăţii anunţă că numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov şi la SMURD a crescut semnificativ în ultimele zile, precizând că au fost suplimentate echipajele de intervenţie la ambele servicii.

"La SABIF numărul solicitărilor a înregistrat vineri, 30 septembrie, o creştere de 36 - 38 la suta. Daca în mod normal, în 24 de ore se înregistrează, în medie, între 1.000 şi 1.200 de solicitări, în ultimele 24 de ore au fost înregistrare peste 1.600 de solicitari. Pentru a face faţă numărului de solicitari, la Serviciul de Ambulanţă au lucrat suplimetar în cursul zilei de vineri opt echipaje de tip B si C, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă au lucrat suplimentar 16 echipaje de tip B şi C. Două echipaje au fost aduse de la Argeş şi unul din Prahova. SMURD a lucrat, de asemenea, cu echipaje suplimentare pentru a face faţă creşterii numărului de solicitări. Din judeţul Teleorman au fost aduse două echipaje de prim-ajutor, iar la Bucureşti a mai fost operationalizat un echipaj", anunţă Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat de presă.

Ministerul Sănătăţii anunţă că, alături de Departamentul pentru Situaţtii de Urgenţă, are în vedere mai multe măasuri, investiţii şi incheierea de parteneriate internaţionale pentru îmbunătăţirea procedurilor de dispecerizare, a trainingului dispecerilor şi a infrastructurii existente.12
Pagina a fost generata in 0.1861 secunde