Exclusiv! Managerul Delfinariului nu mai demisionează. Nu acum!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv! Managerul Delfinariului nu mai demisionează. Nu acum!
Administrație 20 Iulie 2016 / 17:31 1166 accesări 2 comentarii
Adrian Bîlbă va rămâne manager al CMSN până când se va găsi o soluție de continuitate

Adrian Bîlbă va rămâne manager al CMSN până când se va găsi o soluție de continuitate

Surpriză! Șeful Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța, dr. Adrian Bîlbă, nu mai renunță la funcția de manager al instituției. Cel puțin pentru o perioadă, Bîlbă va continua să conducă destinele Complexului. În exclusivitate pentru ziarul „Telegraf“, șeful CMSN a declarat că, miercuri, a avut o nouă discuție cu președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Horia Țuțuianu, care l-a convins să continue la conducerea CMSN. „Nu a fost aprobată demisia. Am convenit să rămân manager al Complexului (Delfinariu, Planetariu, Acvariu și Microrezervație) până când se va găsi o soluție de continuitate. În această perioadă este important să avem grijă de animalele din cadrul CMSN“, a spus Adrian Bâlbă. Amintim că acesta își depusese marți, 19 iulie, demisia din funcția de manager al instituției. „Am cerut încetarea contractului de management, cu acordul părților. Personal, îmi doresc să ocup o funcție științifică, deoarece postul de management era prea mult... Acum, când mă apropii de vârsta de 50 de ani, îmi doresc să ocup doar o funcție științifică și educativă, pentru că oamenii au ce învăța de la mine“, a spus Bîlbă, care ocupă funcția de manager al CMSN din 2012. La rândul său, șeful CJC a spus că Adrian Bîlbă este un profesionist și nu i-a aprobat cererea pentru moment, dar că va mai avea o discuție cu el.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Daniel 10:16:06 / 21 Iulie 2016
Stiinta ?

In primul rand ar trebui sa ii invatati pe oameni ca locul animalelor nu este in captivitate : delfinariile, sea-world-urile, gradinile zoologice, circurile, etc. sunt un anacronism care nu are ce cauta in secolul 21 - locul animalelor este in liberatate sau, in cel mai rau caz, in sanctuare de protectie - treziti-va, oameni buni, omenirea trebuie sa evolueze si nu sa ramana ancorata in Evul Mediu!

cici 14:15:56 / 21 Iulie 2016
mda

daca e responsabil pentru scoaterea sturionilor si animalelor de marea neagra din acvariul cel mare de la Acvariumul de la Cazino eu zic sa fie si arestat. E o porcarie acum la acvariu. Pestii aia din zona centrala ii vede lumea peste tot. Acvariul de la noi era chiar super cu cega, nisetrii etc. Acuma e banal !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2044 secunde