Făgădău, în fruntea defilării nimănui, în mijlocul oraşului gol! Avem imagini!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constănţenii, jigniţi din nou! Făgădău, în fruntea defilării nimănui, în mijlocul oraşului gol! Avem imagini!
Administrație 21 Mai 2018 / 16:57 7514 accesări

Din păcate pentru noi, constănţenii, Ziua oraşului a venit şi a trecut. Însă, în acest an nu fără să lase urme. Încercând să improvizeze ceva de ultim moment care să salveze cât de cât onoarea administraţiei locale care nu a fost în stare, în ultimii ani să organizeze ceva..., Făgădău a fost lovit de o idee şi, fără să stea pe gânduri, a împărtăşit-o trepăduşilor săi: „Băi, ce putem să facem care să fie numeros, fără să ne agităm prea mult şi, cel mai important, să nu ne coste nimic? Ştiu eu: o defilare, căci nu este ruşine să preluăm lucrurile bune de la înaintaşi”. Drept urmare, zis şi făcut. S-a dat sfoară pe plaiul urban şi a rezultat un eveniment chinuit sub formă de paradă/ defilare penibilă. Singur a gândit – şi probabil i s-a părut o idée bună – şi singur a şi defilat, căci locuitorii serioşi ai oraşului sunt la muncă la ora 16.00, când a început şmecheria. Oricum, curiozitatea stârnită în rândul constănţenilor s-a apropiat periculos de zero, deoarece defilarea a fost însoţită de… NIMENI!

Spunem BRAVO celor care au participat la iniţiativa comunistoidă a primarului unuia dintre oraşele care ar fi trebuit să fie printre cele mai moderne din România. Ştim, n-aţi avut încotro, iar unii dintre voi s-au bucurat că au scăpat de şcoală, antrenamente, etc. Nu este vina voastră că profesorii, antrenorii şi comandanţii din structurile MAI nu au putut să refuze o invitaţie a Primăriei Municipiului Constanţa la ORICE FEL de eveniment.

Aşa că, ruşine, Decebal Făgădău, că ai făcut singur un eveniment care nu a avut public! Constănţenii au fost jigniţi şi ignoraţi şi de această dată de Primărie, care le-a azvârlit o defilare comunistoidă, fără nicio noimă sau estetică, logică sau idee fotografică. Şi astfel, primarul constănţenilor s-a plimbat prin mijlocul oraşului gol, însoţit de figuranţii care n-au avut încotro, în fruntea defilării nimănui! Ah, de ce nu sunt mâine alegeri?!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1582 secunde