Florin Halagian a încetat din viață

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doliu în fotbalul românesc Florin Halagian a încetat din viață
Sport 12 August 2019 / 14:04 1720 accesări 1 comentariu
Sursa foto: www.lpf.ro

Sursa foto: www.lpf.ro

Fostul antrenor și jucător Florin Halagian a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Născut la 7 martie 1939, Florin Halagian a evoluat la formațiile la Dinamo București, Progresul București, Pompierul București, Dinamo Pitești, Petrolul, Minerul Baia Mare, Politehnica București și Vagonul Arad.

Ca antrenor a condus echipele FC Argeș, FC Olt Scornicești, Steaua București, Universitatea Craiova, Victoria București, Dinamo București, Inter Sibiu, FC Național, FCM Bacău, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț, Gloria Bistrița și CS Mioveni. A stat, de asemenea, pe banca naționalei României la un meci în 1979.

Florin Halagian a obținut de două ori titlul național cu FC Argeș, în 1972 și 1979, și a câștigat din nou trofeul cu Dinamo Bucureșți, în 1992. În 2008 a fost decorat pentru întreaga sa activitate cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 80 de ani, a fostului jucător și antrenor și transmite condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați.

Liga Profesionistă de Fotbal deplânge dispariția marelui antrenor și transmite condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Loading...

1 comentariu

Viorel 14:06:40 / 13 August 2019
Dumnezeu sa-l ierte

A fost un antrenor destul de bun pentru vremurile prim secretarilor de partid. Sub justificarea unei munci serioase si pasionate a calcat pe orice personalitate a jucatorilor si ma deranjeaza ca multe derapaje si abuzuri sunt memorate acum drept cancanuri.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1895 secunde