Florin Halagian a încetat din viață

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doliu în fotbalul românesc

Florin Halagian a încetat din viață

Sport 12 August 2019 / 14:04 1829 accesări
Sursa foto: www.lpf.ro

Sursa foto: www.lpf.ro

Fostul antrenor și jucător Florin Halagian a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Născut la 7 martie 1939, Florin Halagian a evoluat la formațiile la Dinamo București, Progresul București, Pompierul București, Dinamo Pitești, Petrolul, Minerul Baia Mare, Politehnica București și Vagonul Arad.

Ca antrenor a condus echipele FC Argeș, FC Olt Scornicești, Steaua București, Universitatea Craiova, Victoria București, Dinamo București, Inter Sibiu, FC Național, FCM Bacău, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț, Gloria Bistrița și CS Mioveni. A stat, de asemenea, pe banca naționalei României la un meci în 1979.

Florin Halagian a obținut de două ori titlul național cu FC Argeș, în 1972 și 1979, și a câștigat din nou trofeul cu Dinamo Bucureșți, în 1992. În 2008 a fost decorat pentru întreaga sa activitate cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 80 de ani, a fostului jucător și antrenor și transmite condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați.

Liga Profesionistă de Fotbal deplânge dispariția marelui antrenor și transmite condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!12
Pagina a fost generata in 0.1909 secunde