Florin Mergea s-a calificat în sferturile probei de dublu la turneul de la Barcelona

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Florin Mergea s-a calificat în sferturile probei de dublu la turneul de la Barcelona

24 Aprilie 2017 / 20:22 2588 accesări

Perechea formată din Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 2.324.905 de euro.

Mergea şi partenerul său au câştigat, în primul tur, scor 6-4, 6-4, împotriva cuplului Marcus Daniell/Marcelo Demoliner (Noua Zeelandă/Brazilia).

Partida a durat o oră şi 22 de minute. Mergea şi Qureshi au servit doi aşi, au comis trei duble greşeli, iar procentajul de reuşită la serviciu a fost de 76 la sută cu prima minge şi 39 la sută cu cea de-a doua. Cei doi au avut şapte şanse de break, dintre care au concretizat patru şi şi-au cedat serviciul de două ori, din şapte posibilităţi ale adversarilor.

În sferturi, Mergea şi Qureshi vor evolua împotriva perechii câştigătoare dintre Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia) şi Rohan Bopanna/Pablo Cuevas (India/Uruguay).

Prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Barcelona este recompensată cu 90 de puncte în ierarhia de dublu şi 19.000 de euro.12
Pagina a fost generata in 0.1611 secunde