„Gala mărțișorului“, în pași de dans

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Teatrul „Oleg Danovski“

„Gala mărțișorului“, în pași de dans

Cultură 04 Martie 2016 / 18:25 791 accesări

În cea de-a șasea zi a lunii martie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” le oferă tomitanilor un inedit mărțișor... coregrafic. Astfel, duminică, de la ora 19.00, alături de îndrăgiții prim-soliști constănțeni Irina Ganea-Mihaiu, Amalia Mîndruţiu, Eliza Maxim, Adrian Mihaiu și Sergiu Dan, publicul se va bucura să (re)vadă și oaspeți speciali: Ovidiu Matei Iancu și Yvonne Slingerland din Sibiu și Gigel Ungureanu și Cristina Dijmaru din Bucureşti.

„Este o gală dedicată primăverii și femeii, dar nu numai. Vom invoca primăvara cu numere din spectacole clasice, neoclasice și moderne”, a spus Monica Cherecheș, cea care se ocupă de regia artistică a „Galei mărțișorului”.

Publicul va vedea, în avanpremieră, un adagio din baletul „Crăiasa Zăpezii”, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș, care va avea premiera pe scena tomitană pe 1 iunie. Pe parcursul a două ore, iubitorii dansului vor urmări momente speciale din balete celebre, precum: „Don Quijote”, „Esmeralda”, „Carmen”, „Lacul lebedelor”, dar și numere de dans neoclasic și modern, cum ar fi: „Anna Karenina”, „Tango”, „Bond”, „Ne me quitte pas”.

Biletele pentru acest regal coregrafic se găsesc în vânzare la prețurile de 25, 30, 40 și 50 de lei, în funcție de locul din sală. Elevii, studenții și pensionarii vor plăti pe un bilet 20 de lei. Tichetele pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski”.

Citește și:

Mărțișor muzical în acorduri de violoncel

Festivalul de Flaut „Marea Neagră”, la final12
Pagina a fost generata in 0.1981 secunde