Generalul Iliescu despre cine este în spatele „mitingului diasporei“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Generalul Iliescu despre cine este în spatele „mitingului diasporei“
Eveniment 10 August 2018 / 22:55 2762 accesări 4 comentarii

Text postat de generalul Dumitru Iliescu, fost șef SPP și fost consilier prezidențial pe securitate națională, pe pagina sa de facebook, în seara violențelor din Piața Victoriei

„V-ati pus intrebarea cine este in spatele mitingului diasporei? Nici eu nu stiam pana nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii nostri externi - mi-a spus el - sunt direct interesati in schimbarea guvernului si venirea unui guvern favorabil solicitarilor si intereselor lor, interese majore care vizeaza bogatiile Romaniei, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metale rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii si transportului energiei electrice, zona agricola si multe altele. Credeti ca acesta manifestatie este spontana? Va garantez ca a fost foarte bine organizata, cu obiective foarte clare, cu o finantare semnificativa din partea celor interesati sa fure, in continuare, din avutia nationala, sa ne dezbine in anul centenarului Marii Uniri, avand ca reper celebra expresie „divide et impera”. Mai exista inca o celebra expresie si anume „Fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur”. Ce fac structurile noastre cu atributii in domeniul Sigurantei Nationale? - întreb eu. Ele nu stiu ce se intampla, de ce nu iau masuri? Stiu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie sa actioneze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii nostri, iar din interior de catre Presedintele Romaniei domnul Klaus Iohannis, Stat aservit acestora, aparandu-le interesele, in detrimentul celor nationale. Este clar o colaborare stransa intre structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest „spontan”…Vă rog să iîmi spuneți dacă este așa sau nu, domnule Președinte Iohannis…!!!“

Loading...

4 comentarii

Eeeeee 12:39:12 / 11 August 2018
Ce........

E slaba asta ,alta nu aveti........

dolly balaban 15:42:45 / 11 August 2018
Generalul are dreptate

Nzivii ies in strada ca sa o ia pe cocoasa , in loc sa incepem toti si fiecare sa traim CTESTINESTE ! Atunci, Dumnezeu E singurul Care poate schimbz conducerile de oriunde...Nu omul s chimba ceva ori pe cineva , omul propune si DUMBEZEU DISPUNE. Dar uite ca lz noi - mai e mult pznz departe....Pacat! Amin !

Dolph Lundgren 20:20:20 / 11 August 2018
TOTI ati DISTRUS Romania !!!

Daca este asa, cum ca evreii comunisti mondiali din sua vor sa puna mana pe ULTIMILE bogatii ale romaniei, de ce atunci PSD a pus presedinte un VULNERABIL ca dragnea, cu CONDAMNARI PENALE, si n-a pus presedinte un om integru, FARA CONDAMNARI, pentru a nu mai da apa la moara multimii sa iasa in strada si sa protesteze masiv ? ? ? Cine a VANDUT ROMANIA ? ? ? Cine a dat PE NIMIC COMBINATELE si FABRICILE Romaniei ? ? ? Oare nu FESENISTII EVREI ILIESCU si ROMAN ? ? ? Oare nu TARCOVNICUL EVREU PEDESERIST CONSTANTINESCU ? ? ? Oare nu MASONUL TIGAN PESEDIST NASTASE ? ? ? Oare nu EVREUL TURC PEDELISTO-PESEDIST BASESCU ( agent KGB pe vremea lui ceausescu si agent CIA pe vremea lui ILICI ILIESCU ) ? ? ? Oare nu MASONUL MACHIDON PESEDIST PONTA ? ? ? Cum se explica TOVARASE " GENERAL " PESEDIST ILIESCU, ca CEI MAI MARI INAVUTITI si MILIARDARI DE CARTON fac parte din VESNICUL PSD ? ? ? Atat de mult " IUBESTE " PSD romania si pe romani incat i-a JEFUIT de i-a lasat in CU.RUL GOL si DATORI VANDUTI BANCILOR STRAINE EVREIESTI !!!

Zoro 20:01:53 / 12 August 2018
AȘA ESTE !

Muuuuuuuuult adevăr !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.173 secunde