Halep a stabilit prima sumă donată victimelor incendiilor din Australia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Halep a stabilit prima sumă donată victimelor incendiilor din Australia
Sport 15 Ianuarie 2020 / 10:16 362 accesări 0 comentarii

Tenismena constănţeană Simona Halep a calculat că l-a enervat de zece ori pe antrenorul său, Darren Cahill, în primul meci susţinut în turneul de la Adelaide, împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, astfel că va dona suma de 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia.

„După puţin timp (bine, mult) de dezbatere cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunţ că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, deoarece l-am enervat de numai zece ori pe Darren în timpul meciului de azi. Nu e un început rău?”, a precizat Halep, pe Twitter.

La 5 ianuarie, Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia. Dacă majoritatea contribuie în urma aşilor reuşiţi în partidele disputate, constănţeanca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep, pe Twitter.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1559 secunde