Halep aduce la Constanța trofeul de la Wimbledon. Restricții de circulație

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Halep aduce la Constanța trofeul de la Wimbledon. Restricții de circulație
Administrație 19 Iulie 2019 / 17:58 775 accesări 5 comentarii

Simona Halep prezintă sâmbătă, 20 iulie, trofeul de la Wimbledon, în cadrul unei ceremonii care debutează la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța. Prima parte a evenimentului se va desfășura la bordul unui autobuz etajat pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta -Piața Ovidiu.

De aceea, sâmbătă, 20 iulie, între orele 08.00 și 17.00, se vor lua măsuri de restricționare a accesului în parcarea din fața Sălii Sporturilor din Constanța. De asemenea, în intervalul orar 16.00 – 18.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată după cum urmează:

- pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecția cu strada Traian ( zona „Lupoaică”) și pe strada Traian până la intersecția cu strada Termele Romane (sensul giratoriu din acea zonă);

- pe strada Traian – intrarea spre piața Ovidiu.

Taguri articol
Loading...

5 comentarii

Dolph Lundgren 19:00:19 / 19 Iulie 2019
MAFIA TENISULUI - POCITANIA ALBANEZA !!!

Vine sa arate farfuria pe care MAFIA SUA-ISRAEL i-a facut-o cadou !!! POCITANIA ALBANEZA n-a ajuns decat O SINGURA DATA IN VIATA ei, in semifinale pe iarba, la LIMBIDON !!! BRUSC, s-a trezit castigatoare de mare slem pe o suprafata pe care N-A AVUT NICI O PERFORMANTA in toata viata ei !!! Si unde mai pui ca pe SERENA WILLIAMS N-O INVINSESE NICIODATA intr-un meci oficial !!! SERENA avea 9 VICTORII DIN 9 MECIURI, in fata POCITANIEI !!! Anul trecut, MAFIA i-a dat GOLAN GAVROS, anul asta LIMBINDON, la anul urmeaza GAY US OPEN ? ? ? Pentru ca BLATURILE sa fie COMPLETE !!!

Dolph Lundgren 20:36:19 / 19 Iulie 2019
vine POCITANIA - OPRITI CIRCULATIA !!!

Opriti circulatia !!! Vine POCITANIA ALBANEZA sa va arate o farfurie de la LIMBINDON !!! constanta = " oras " STAPANIT de catre HOARDELE ALBANEZE MACHIDONESTI si TIGANESTI !!! Nu mai ai voie sa circuli in constanta pentru ca SLUTA ALBANEZA halep isi prezinta farfuria de la LIMBINDON !!! ORIBIL si PENIBIL !!!

Performanta 21:23:09 / 19 Iulie 2019
Gest Frumos

Performanta pe orice domeniu se apreciaza mereu. Era normal ca si autoritatile locale sa aprecieze intr-o forma aspectul. Nemultumirea mea e doar la imagine. Traiam in ROMANIA, iar limba oficial este ROMANA. Pai atunci de ce nu folosim si ce avem noi mai bun pe panoplie ??? (sau poate cumva evenimentul e doar pt. unii turisti straini care in majoritate nu au cetatetie romana sau/si oricare alta tangeta decit scop turistic).

Dude 12:14:45 / 20 Iulie 2019
Vine Circul

Circul lu fagadau.machidonimea la defilare

Dolph Lundgren 18:21:48 / 20 Iulie 2019
un " tofeu " NEREAL si BLATUIT !!!

IMPUTITA MACHIDOANCA vine sa arate PROSTIMII, FARFURIA de la LIMBINDON !!! Un " trofeu " BLATUT LA GREU aidoma cu GOLAN GAVROS din 2018 !!! SERENA avea 9 VICTORII din 9 MECIURI OFICIALE in fata POCITANIEI ALBANEZE !!! BRUSC, POCITANIA s-a trezit " castigatoare " !!! MAFIA MASONO-IUDAICA a facuto castigatoare la LIMBINDON pe POCITANIA ALBANEZA !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2113 secunde