Încă o medalie pentru România la CE de lupte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încă o medalie pentru România la CE de lupte

Sport 05 Mai 2018 / 11:03 1168 accesări
Alexandra Anghel a obţinut bronzul la lupte libere, la categoria 72 kg - sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Alexandra Anghel a obţinut bronzul la lupte libere, la categoria 72 kg - sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

La Campionatele Europene de lupte care se desfăşoară în acesete zile în oraşul Kaspiysk, din Daghestan (Federația Rusă), România a mai obţinut o medalie. După cele trei medalii obţinute la lupte greco-romane, prin Mihai Mihuţ, aur la categoria 63 de kilograme, Alina Vuc, argint, la 50 kg, Alin Alexuc, bronz la 130 kg, Alexandra Anghel a câştigat, vineri seară, medalia de bronz la categoria 72 kg la lupte libere, învingând-o în finala mică pe rusoaica Alena Perepelkina. Sâmbătă vor evolua alți doi componenți ai lotului de lupte libere: Ivan Guidea, la categoria 61 kg, şi Mădălin Mînzală, la categoria 74 kg.

Cu ocazia Campionatului European a avut loc şi Conferinţa Anuala a UWW European Council, președintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, participând în calitate de membru în Biroul Executiv al Forului European. România a mai fost reprezentată de secretarul general al FRL, Alin Grigore, și de cei doi vicepresedinti, Constantin Borăscu și Alexandru Ballai. În cadrul întâlnirii a fost prezentat clipul de promovare al Campionatului Mondial de seniori Under 23, competiţie pe care România o va organiza, în premieră, la București, în acest an, în perioada 12-18 noiembrie.

Citeşte şi

A treia medalie pentru România la CE de lupte12
Pagina a fost generata in 0.1698 secunde