Incredibil! Turiști cazați în condiții mizerabile în Eforie Nord! Vezi foto!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
100 lei pe zi! Incredibil! Turiști cazați în condiții mizerabile în Eforie Nord! Vezi foto!
Social 11 Iulie 2017 / 17:00 4624 accesări 1 comentariu

Potrivit reprezentanților CJPC Constanța, într-un sertar dintr-o cameră ținută închisă, ajunseseră cheile de la câteva camere neocupate, în intenția de a le ascunde controlului!

Potrivit reprezentanților CJPC Constanța, într-un sertar dintr-o cameră ținută închisă, ajunseseră cheile de la câteva camere neocupate, în intenția de a le ascunde controlului!

• Șeful CJPC Constanța a fost amenințat că va fi schimbat din funcție!

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța întreprind ample controale la unitățile de cazare din stațiunea Eforie Nord. Ei au descoperit, la Societatea THR (Turism Hoteluri Restaurante) Marea Neagră SA: hotelurile Diana, Minerva și Venus, din Eforie Nord, condiții de cazare mizerabile: saltele de paturi pătate și rupte, grupurile sanitare cu plăci de faianță sparte și peticite pe alocuri, uși rupte, jupuite etc. Prețurile pentru o asemenea cameră sunt de 100 de lei/zi. Mai multe vedeți în imaginile puse la dispoziție de CJPC, dar și în postarea video de pe site-ul „Telegraf“.

ȘEFUL CJPC, AMENINȚAT!

Șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a fost amenințat de unul dintre reprezentanții unităților găsite cu probleme. Vă redăm o parte din discuție: ”(...) Nu suntem în junglă, suntem în România! O să fiți schimbat politic, că PSD nu o să stea 100 de ani, așa cum ați fost numit, așa o să fiți schimbat. Veniți aici și faceți ca și cum am fi cei mai mari infractori. Vă rog frumos, nu se poate în halul ăsta; ați venit 20 de persoane, ce am făcut?”. Ca primă măsură s-a luat decizia de sistare temporară a activității unor camere din unitățile de cazare, până la remedierea deficiențelor, dar și de sistare a activității autoservirii ce aparține de hotelul Venus.

Vezi video aici:

https://youtu.be/LqCz8uZFWeg

Taguri articol

1 comentariu

Panseluta 11:45:48 / 12 Iulie 2017
Vina cea mai mare ...

... apartine celor care inghit asa ceva ... daca accepti sa fii tratat in halul asta, inseamna ca pentru turistii respectivi conditiile au fost ok ... aceasta situatie exista la nivelul intregii societati ... daca oamenii vor spune, din ce in ce mai multi, NU, de abia atunci va incepe si la noi sa se miste, sa se schimbe ceva in bine ... daca acceptam ca politicienii ne considera niste turme de oi bune doar pentru muls, atunci ne meritam soarta si nu mai avem dreptul de a protesta

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2329 secunde