Ionuţ Lupescu şi-a înregistrat candidatura la președinția FRF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ionuţ Lupescu şi-a înregistrat candidatura la președinția FRF

Sport 13 Martie 2018 / 16:09 1759 accesări
Ionuț Lupescu: „Voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!”

Ionuț Lupescu: „Voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!”

Fostul internațional Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal şi a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook. Principalul contracandidat al actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu, a spus că nu va reacționa la atacurile sub centură de-a lungul campaniei, dorind să-și prezinte doar metodele pe care le va folosi pentru a relansa fotbalul românesc.

„Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!”, a scris fostul mijlocaş dinamovist pe pagina personală de Facebook.

La alegerile programate la 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş.12