Liviu Dragnea, despre un stadion modern la Constanța: „E nevoie de solicitarea autorităților locale”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Răspuns pentru Gică Hagi și aviz pentru Decebal Făgădău Liviu Dragnea, despre un stadion modern la Constanța: „E nevoie de solicitarea autorităților locale”
Sport 16 Aprilie 2018 / 11:07 1844 accesări 0 comentarii

După victoria obținută de Viitorul la Giurgiu, managerul tehnic al campioanei României, Gheorghe Hagi, a reacționat în legătură cu lipsa unui stadion modern la Constanța, cu toate că în alte localități mai mici se vor construi în viitorul apropiat arene noi.

Acum, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, care și-a declarat susținerea lui Ionuț Lupescu la alegerile de miercuri pentru președinția Federației Române de Fotbal, i-a răspuns și lui Gică Hagi pe tema unui stadion care ar putea fi construit la Constanța, dându-i în acest mod peste nas primarului Constanței.

„E nevoie de solicitarea autorităților locale. Atunci vom face stadion modern și la Constanța, așa cum se discută și la Focșani. Dacă autoritățile din Constanța vor să facă un stadion modern și sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze și să argumenteze că își doresc! Vă garantez că la Constanța vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguța, să vedem care e mai frumos!”, a spus Liviu Dragnea.

Așteptăm și reacția primarului Constanței, Decebal Făgădău, cu speranța că în materie de comunicare și relații publice a renunțat la păguboasa politică de tipul "Câinii latră, ursul trece", nu de alta, dar el nu e "Ursul"!

Citește și

Gică Hagi, supărat pe Dragnea: Constanța e prea mică pentru un stadion nou?

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2032 secunde