LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a calificat 16 luptători la faza finală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Faza pe zonă a Campionatelor Naționale școlare de lupte

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a calificat 16 luptători la faza finală

Sport 05 Aprilie 2017 / 16:20 512 accesări

Sâmbătă, pe saltelele instalate în sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, a avut loc una dintre cele patru faze pe zonă contând pentru Campionatele Naționale școlare de lupte. La această competiție pot participa sportivi născuți în anii 2000, 2001 și 2002 (aceștia din urmă cu aprobare din partea părinților și a medicului), legitimați la cluburi sportive școlare sau la licee cu program sportiv. În zona găzduită de Constanța au evoluat luptători din județele Iași, Buzău, Galați, Brăila și Constanța la lupte libere, respectiv din București, Tulcea și Constanța la stilul greco-romane. Primii trei clasați la fiecare categorie de greutate au obținut calificarea la fazele finale ale competiției, care vor avea loc în perioada 19-21 mai, la Pitești pentru stilul greco-romane și la Sfîntu Gheorghe pentru stilul libere.

Secția de lupte de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța (antrenori Ioan Giuglea și Nicolae Dobrin) a reușit să califice la faza finală 16 sportivi dintre cei 22 care s-au aliniat la start! Iată lista luptătorilor constănțeni care au terminat pe podium la faza pe zonă și locurile ocupate:

LUPTE LIBERE FEMININ

1. Crina Pintilie (categoria 56 kg)

1. Amalia Rătunzeanu (categoria 60 kg)

2. Naomi Ștefan (categoria 46 kg)

2. Cătălina Vasiliu (categoria 49 kg)

2. Alexandra Condruț (categoria 60 kg)

2. Maria Nechita (categoria 65 kg)

3. Melisa Regep (categoria 52 kg)

LUPTE LIBERE

1. Ștefan Orza (categoria 58 kg)

2. Casian Brînză (categoria 63 kg)

LUPTE GRECO-ROMANE

1. Andrei Savu (categoria 54 kg)

2. Alcan Osman (categoria 42 kg)

2. Ștefan Popa (categoria 46 kg)

2. Andrei Sun (categoria 70 kg)

3. George Voicu (categoria 58 kg)

3. Gabriel Scarlat (categoria 63 kg)

3. Constantin Păun (categoria 100 kg)

De la secția de lupte greco-romane a Clubului Sportiv Școlar Medgidia nu a participat nimeni la zona de la Constanța. „Țin să mulțumesc pentru sprijinul acordat în vederea organizării acestei competiții la Constanța conducerii Asociației Județene de Lupte, respectiv președintelui Gigi Pambuca și vicepreședintelui Aziz Ecuan. De asemenea, foștilor luptători Vasile Vicol și Florin Scupra”, a declarat antrenorul Ioan Giuglea.12
Pagina a fost generata in 0.24 secunde