Marcatori români în campionatele din Cehia şi Ungaria

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Marcatori români în campionatele din Cehia şi Ungaria

Sport 31 Mai 2020 / 13:29 791 accesări
Andreias Calcan, fostul jucător al Viitorului, a fost eliminat în campionatul Ungariei

Andreias Calcan, fostul jucător al Viitorului, a fost eliminat în campionatul Ungariei

Într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Cehiei la fotbal, internaţionalul român Nicolae Stanciu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în partida Slavia Praga - Jablonec, scor 5-0 (N. Stanciu 21-pen., Holes 29, Provod 56, Tecl 61, Jusuf 78-pen.), disputată sâmbătă seară. Nicolae Stanciu a evoluat până în minutul 73 şi a mai oferit două pase de gol. Slavia ocupă primul loc în clasament, cu 64 de puncte.

Tot sâmbătă, formaţia Kisvarda a câştigat, cu scorul de 1-0, întâlnirea cu Ujpest Dosza, din etapa a 26-a a campionatului Ungariei la fotbal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Bumba, în minutul 63. Bumba a fost înlocuit în minutul 90+6, primind şi un cartonaş galben în minutul 33. Tot la Kisvarda, Cornel Ene a evoluat pe toată durata partidei, în timp ce portarul Mihai Mincă a fost rezervă. La Ujpest, Andreias Calcan, fostul jucător al Viitorului, a intrat pe teren în minutul 46 şi a fost eliminat în minutul 55.

Kisvarda se află pe locul 6 în clasament, cu 34 de puncte, iar Ujpest este pe 10, cu 29 de puncte. Lider este Ferencvaros Budapesta, cu 59 de puncte.12