Meci internațional de ping-pong, în studioul TVR!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Decor inedit pentru meciul România - Grecia, din preliminariile Campionatul European de tenis de masă pe echipe

Meci internațional de ping-pong, în studioul TVR!

Sport 26 Septembrie 2016 / 19:58 647 accesări
Jucătoarea constănțeană Elizabeta Samara este liderul naționalei României

Jucătoarea constănțeană Elizabeta Samara este liderul naționalei României

Echipa feminină de tenis de masă a României va întâlni marți, de la ora 17.30, formația Greciei, în primul meci din cadrul turneului de calificare la Campionatul European pe echipe rezervat seniorilor, ediția 2017. În vederea acestei confruntări, antrenorul Viorel Filimon a apelat la jucătoarele Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poștoacă și Irina Ciobanu, în timp ce Grecia se va baza la București pe Aikaterini Toliou, Maria Christoforaki și Georgia Zavitsanou, sportive antrenate de Konstantinos Kostopoulos.

Meciul România - Grecia se va desfășura într-o locație inedită, mai precis în incinta Televiziunii Române, partener media al Federației Române de Tenis de Masă (FRTM). Intrarea este liberă, accesul în sală putându-se face însă doar în baza unui act de identitate, până la ora 17.00 cel târziu, precizează FRTM într-un comunicat. Din Grupa F mai face parte și Olanda.

SAMARA ȘI SZOCS, SEMIFINALISTE LA OPENUL BELGIEI

Elizabeta Samara (locul 28 în clasamentul mondial) și Bernadette Szocs (poziția 83 ITTF) s-au oprit în semifinalele Openului Belgiei la tenis de masă, desfășurat săptămâna trecută la De Haan. Samara a fost învinsă în semifinale de japoneza Yui Hamamoto cu scorul de 4-1 (11-3, 12-10, 7-11, 12-10, 12-10), în timp ce Szocs a fost întrecută de unguroaica Georgina Pota cu 4-1 (11-7, 12-10, 11-8, 6-11, 11-3).

În sferturi, Bernie Szocs o eliminase pe principala favorită, japoneza Hitomi Sato, cu 4-3. La categoria Under-21, Szocs a fost învinsă în finală de japoneza Kyoka Kato cu 3-2.

Taguri articol


12