Miruna Pascu (mama lui Vlad Pascu) rămâne în arest preventiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Miruna Pascu (mama lui Vlad Pascu) rămâne în arest preventiv

Justiție 13 Octombrie 2023 / 17:37 979 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Miruna Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, a decis definitiv vineri Curtea de Apel Bucureşti.

Pe 9 octombrie, Tribunalul Bucureşti a hotărât ca Miruna Pascu să fie eliberată din arest şi plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, însă procurorii au făcut contestaţie, admisă vineri de Curtea de Apel Bucureşti.

"În baza art. 425 (1) alin.7 pct. 2 lit.a Cpp rap. la art. 205 Cpp admite contestaţia declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - DIICOT - Structura Centrală împotriva încheierii din data de 09.10.2023 pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând: Înlătură dispoziţia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar faţă de inculpata Pascu Miruna. În baza art. 348 alin.2 Cpp rap. la art. 207 alin.4 Cpp, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpata Pascu Miruna, măsură pe care o menţine. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii contestate care nu sunt contrare prezentei hotărâri. Definitivă", se arată în decizia CAB.


Miruna Pascu a fost trimisă recent în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu şi fostul soţ, Claudiu Pascu.

Ea este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.Ştiri recomandate

12