Negocieri între SSC Farul şi Ciprian Marica

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Negocieri între SSC Farul şi Ciprian Marica
Sport 08 Iulie 2018 / 08:18 1313 accesări 5 comentarii

SSC Farul Constanţa a postat pe pagina oficială de Facebook un anunţ referitor la negocierile dintre conducerea nou promovatei în Liga a 2-a şi fostul internaţional Ciprian Marica, din partea echipei suporterilor fiind mandatat vicepreşedintele Georges Muzaca.

Iată în continuare anunţul SSC Farul -

„Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, deoarece considerăm că aveţi dreptul să fiţi informaţi corespunzător cu privire la negocierile între Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi deţinătorul brand-ului F.C. Farul (marca şi palmaresul), dl. Ciprian Marica, vă comunicăm următoarele:

1. Persoana mandatată de către Asociaţie pentru a purta negocieri cu dl. Marica a fost Vicepreşedintele acesteia, dl. Georges Muzaca.

2. În urma solicitării persoanei mandatate, adresate d-lui. Marica de a ne pune la dispoziţie în scris solicitările sale, am primit mesajul pe care îl anexăm acestui comunicat.

3. După cum se poate vedea cu uşurinţă, însăşi din primele rânduri ale acestui mesaj, intenţia este nu de negociere, ci mai degrabă de preluare a întregii Asociaţii fără nicio pretenţie din partea noastră.

4. Având în vedere faptul că dl. Marica nu a inclus în acest mesaj nicio descriere a planurilor sale de după preluarea S.S.C. Farul, niciun proiect şi nici o eventuală sursă de finanţare pentru a susţine o evoluţie onorabilă în următorul sezon al Ligii a II-a, Consiliul Director al Asociaţiei a decis, cu unanimitate de voturi să nu pună la dispoziţia dânsului niciunul dintre documentele solicitate. La fel ca orice suporter interesat, dânsul şi asociaţii săi, dacă există, pot consulta Statutul Asociaţiei noastre pe site-ul oficial al acesteia.

5. Totuşi, am fi dispuşi să colaborăm, dar doar dacă dânsul este de acord să semnăm un protocol, prin care să ni se garanteze următoarele:

a) prezenţa în cadrul Consiliului Director, pe o funcţie care nu poate fi vacantată sau ocupată de către o persoană care nu este desemnată de către actualii membrii ai Asociaţiei şi care să aibă drept de “VETO”, cu privire la orice aspect pus în discuţie, oricât de important sau insignifiant şi

b) prezenţa în cadrul Comisiei de 3 cenzori ai Asociaţiei a cel puţin 2 membri, care vor fi aleşi din rândul membrilor fondatori/ cotizanţi ai Asociaţiei existenţi în prezent.

Cu toţii ne dorim ca acest proiect să continue, dar doar în interesul perpetuării şi conservării spiritului farist! Până acum, suporterii au reprezentat garanţia faptului că toate resursele generate de proiectul S.S.C. Farul au fost cheltuite cu judiciozitate, transparenţă şi cu respectarea tuturor rigorilor impuse de legislaţia în vigoare. Prin aceste două doleanţe, considerăm că munca şi eforturile pe care le-am depus până acum în slujba Farului vor fi respectate şi valorificate şi pe viitor.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Loading...
loading...

5 comentarii

Viorel 14:11:54 / 08 Iulie 2018
Capra raioasa!

Acest SSC este intr-o situatie limita,in pragul colapsului. Promovarea in Liga 3 a fost posibila pt ca nu au fost adversari care sa doreasca sa le opuna rezistenta. Cheltuielile in anul din Liga 4 au fost mai mult simbolice. Iar promovarea in aceasta vara in Liga 2 imi lasa multe semne de intrebare sau poate doar norocoasa.. Am inteles ca echipa a primit destui bani dar acum le trebuie,pentru linia de plutire macar 500.000 euro. Si acum intreb pe acesti conducatori de unde ii vor obtine? Primaria este posibil sa faca un pas in spate,nu stiu motivele,probabil ca nu vrea sa se amestece in balacareala si certurile de azi. Si vine Marica!!! Care spune ca vrea sa realizeze un club serios,pe baze sanatoase si sa fie pe viitor o prezenta constanta in prima Liga. Dar cei care azi inca mai sunt "conducatori" scapati de mazilire nu stiu cum sa denigreze gestul lui Marica. Poate stiu ceva,dar ei sunt capabili? Cat despre amenintarea cu autodesfiintarea SSC si reluarea din Liga 4 este dovada clara ca ei nu mai sunt capabili. Oamenii nu vor mai crede in actiunea "suporterilor" dar exista si sansa ca AJF sa o reinscrie in Liga 6,cum trebuia sa fie si acum doi ani. Parerea mea ca in saptamana urmatoare sa predea,transparent,echipa lui Marica si sa fie multumiti ca au reusit doua promovari si daca apoi Marica nu-si va respecta cuvantul nu mai este responsabilitatea lor. Misiunea lor s-a terminat.

Cristi 16:05:12 / 08 Iulie 2018
?!?

Ce drk caută Marica aici ?

Farist 19:48:25 / 08 Iulie 2018
Pentru Viorel

Niciodată suporterii nu vor face echipa cadou ,se vor descurca ei pt că sunt băieți deștepți .

Farist 19:49:44 / 08 Iulie 2018
Pentru Cristi

Și-a dat seama brusc că iubește ssc farul

kpaxcmdr 04:53:31 / 10 Iulie 2018
ass club farul constanta

Cu alte cuvinte, "suporterii" au interese meschine,din moment ce pun problema in felul acesta! In locul lui Marica,ceream ajutorul lui HAGI!Aduceam 7-8 jucatori pe care el oricum nu-i foloseste,mai aduceam altii liberi de contract,si apelam la FRF sa inscriu echipa in Liga 3!Preluare catorva echipe de la Farul juniori,se poate face foarte usor. Garantat,Marica poate aduce cativa oameni cu bani la Farul,poate chiar are investitori dornici sa se implice la ora asta.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.224 secunde