Noaptea Muzeelor! Haideți la Muzeul Marinei Române!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noaptea Muzeelor! Haideți la Muzeul Marinei Române!
Cultură 16 Mai 2017 / 17:38 558 accesări 0 comentarii

În urmă cu 13 ani, Ministerul Culturii și Comunicării din Franța propunea organizarea programului Noaptea Europeană a Muzeelor. Consiliul Europei, UNESCO și Consiliul Internațional al Muzeelor au devenit principalii susținători ai evenimentului, iar în scurt timp mii de muzee din Europa s-au alăturat manifestării. Ca în fiecare an, și în noaptea de 20 mai, Muzeul Marinei Române participă la programul internațional Noaptea Muzeelor și își așteaptă vizitatorii oferindu-le acces gratuit în expoziția permanentă. Mai mult decât atât, vor putea fi vizitate, în același regim, cinci expoziții temporare: „Din istoria parașutismului militar”, „Din activitatea Cercetașilor României”, „Expoziția hispano-română”, expoziție de pictură semnată de Eduardo Diez, Mihaela Ilie și Mircea Romanescu, „Răsfoind filele istoriei”, organizată de Liga Maiștrilor Militari de Marină, precum și o expoziție de pictură semnată de elevi, membri ai Colegiului Național „Traian” din Constanța, organizată cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înființarea instituției de învățământ.

Programul oferit de Muzeul Marinei Române de Noaptea Muzeelor se va derula în tronsonul orar 19.00 - 24.00. ”Vă aşteptăm cu drag!”, spune directorul Muzeului Marinei Române, comandor Marius Laurențiu Rohart.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde