Noi tarife la Delfinariu, Microrezervație, Planetariu și Acvariu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De la 1 iulie Noi tarife la Delfinariu, Microrezervație, Planetariu și Acvariu
Turism 01 Iulie 2016 / 07:24 6909 accesări 3 comentarii
Vedetele Ni-Ni și Chen-Chen promit spectacole mult mai interesante în această vară, așa că merită să plătim un bilet mai scump pentru a le admira

Vedetele Ni-Ni și Chen-Chen promit spectacole mult mai interesante în această vară, așa că merită să plătim un bilet mai scump pentru a le admira

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, cunoscut publicului larg mai mult pentru Delfinariu, trece la tarifele de vară. Din 1 iulie până în 31 august, constănțenii și turiștii care trec pragul Delfinariului, Microrezervației, Planetariului sau Acvariului din Constanța vor plăti mai mult pentru un bilet decât în iunie. Trebuie știut, însă, că, în acest caz, mai mulți bani înseamnă și mai multă distracție.

Luna iulie aduce noi tarife la obiectivele Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța (CMSN), cunoscut publicului larg mai mult pentru Delfinariu, deși nici Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice, Planetariul sau Acvariul nu sunt mai prejos.

TARIFE MAI MARI

Din 1 iulie până în 31 august, pentru un singur bilet care asigură accesul la Delfinariu, Microrezervaţie, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariu, un adult trebuie să scoată din buzunar 40 de lei, în loc de 20 de lei, cât costa biletul în iunie, iar un elev sau student trebuie să achite 10 lei, în loc de 5 lei. Adulții care vor să se plimbe prin Microrezervație ori să învețe mai multe despre corpurile cerești de la Planetariu trebuie să plătească 8 lei (nu 4 lei, ca înainte), iar elevii și studenții trebuie să achite 2 lei (nu 1 leu, ca în iunie). Copiii care au mai puțin de șapte ani pot intra gratuit, dar accesul copiilor mai mici de cinci ani este interzis în Planetariu. Menționăm că atât Delfinariul, cât și Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariul se află la sediul principal al CMSN, din bulevardul Mamaia nr. 255. Și la Acvariu, obiectiv aflat în fața Cazinoului din Constanța, se modifică tarifele. Un bilet pentru adulți costă 20 de lei, cu 12 lei mai mult decât în iunie. De asemenea, copiii pot intra la Acvariu dacă plătesc 5 lei, cu 3 lei mai mult decât în iunie.

PROGRAM DE VARĂ

Amintim că cei care vor să viziteze Acvariul în zilele frumoase de vară pot face asta zilnic, între orele 9.30 și 20.30. De asemenea, Delfinariul, Planetariul, Microrezervația și Expoziția de Păsări Exotice pot fi vizitate de luni până duminică, între orele 9.00 și 19.30. Cei care vor să admire vedetele Ni-Ni și Chen-Chen în acțiune au ocazia să se bucure de spectacole zilnic, la orele 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00. O demonstrație durează 20 de minute. De asemenea, pasionații de astronomie pot participa la demonstrațiile de la Planetariu, ce au loc la orele 9.30, 11.00, 12.00, 14.00, 15.30 și 16.30.

Loading...

3 comentarii

Constănțean 12:54:42 / 01 Iulie 2016
Hoție pe față

Gândire de mameluci disperați sa scoata profit. Este scârbos sa vezi cum dublează prețul, având in vedere ca toate toate renovările au fost făcute cu fonduri europene NERAMBURSABILE. Rușine, măgarilor! Se vede ca a venit PSD la primăria Constanța.

Răspunde | Raportează | | |+11
Prof Dr Dr C C Popescu 13:33:25 / 27 Iulie 2016
Felicitari

Pacat ! Pentru copii ar trebui sa fie gratuit ! Educația nu se poate plăti pentru viitorul României - copii

florin 19:20:40 / 17 August 2016
Pentru catalin

Aveti dreptate. Cam vulgar mesajul dar.....merita maxim.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2297 secunde