Noi tarife la Delfinariu, Microrezervație, Planetariu și Acvariu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De la 1 iulie Noi tarife la Delfinariu, Microrezervație, Planetariu și Acvariu
Turism 01 Iulie 2016 / 07:24 7016 accesări 3 comentarii
Vedetele Ni-Ni și Chen-Chen promit spectacole mult mai interesante în această vară, așa că merită să plătim un bilet mai scump pentru a le admira

Vedetele Ni-Ni și Chen-Chen promit spectacole mult mai interesante în această vară, așa că merită să plătim un bilet mai scump pentru a le admira

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, cunoscut publicului larg mai mult pentru Delfinariu, trece la tarifele de vară. Din 1 iulie până în 31 august, constănțenii și turiștii care trec pragul Delfinariului, Microrezervației, Planetariului sau Acvariului din Constanța vor plăti mai mult pentru un bilet decât în iunie. Trebuie știut, însă, că, în acest caz, mai mulți bani înseamnă și mai multă distracție.

Luna iulie aduce noi tarife la obiectivele Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța (CMSN), cunoscut publicului larg mai mult pentru Delfinariu, deși nici Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice, Planetariul sau Acvariul nu sunt mai prejos.

TARIFE MAI MARI

Din 1 iulie până în 31 august, pentru un singur bilet care asigură accesul la Delfinariu, Microrezervaţie, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariu, un adult trebuie să scoată din buzunar 40 de lei, în loc de 20 de lei, cât costa biletul în iunie, iar un elev sau student trebuie să achite 10 lei, în loc de 5 lei. Adulții care vor să se plimbe prin Microrezervație ori să învețe mai multe despre corpurile cerești de la Planetariu trebuie să plătească 8 lei (nu 4 lei, ca înainte), iar elevii și studenții trebuie să achite 2 lei (nu 1 leu, ca în iunie). Copiii care au mai puțin de șapte ani pot intra gratuit, dar accesul copiilor mai mici de cinci ani este interzis în Planetariu. Menționăm că atât Delfinariul, cât și Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și Planetariul se află la sediul principal al CMSN, din bulevardul Mamaia nr. 255. Și la Acvariu, obiectiv aflat în fața Cazinoului din Constanța, se modifică tarifele. Un bilet pentru adulți costă 20 de lei, cu 12 lei mai mult decât în iunie. De asemenea, copiii pot intra la Acvariu dacă plătesc 5 lei, cu 3 lei mai mult decât în iunie.

PROGRAM DE VARĂ

Amintim că cei care vor să viziteze Acvariul în zilele frumoase de vară pot face asta zilnic, între orele 9.30 și 20.30. De asemenea, Delfinariul, Planetariul, Microrezervația și Expoziția de Păsări Exotice pot fi vizitate de luni până duminică, între orele 9.00 și 19.30. Cei care vor să admire vedetele Ni-Ni și Chen-Chen în acțiune au ocazia să se bucure de spectacole zilnic, la orele 10.00, 13.00, 16.00 și 19.00. O demonstrație durează 20 de minute. De asemenea, pasionații de astronomie pot participa la demonstrațiile de la Planetariu, ce au loc la orele 9.30, 11.00, 12.00, 14.00, 15.30 și 16.30.

Din aceeaşi secţiune Ale aceluiaşi autor Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.144 secunde