O zi până la partida România - Moldova, pe consolă, în PES 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal virtual

O zi până la partida România - Moldova, pe consolă, în PES 2020

Sport 14 Aprilie 2020 / 12:02 833 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat că a mai rămas o singură zi până la confruntarea virtuală dintre eNaționalele României și Moldovei, pentru care fanii pot cumpăra bilete virtuale, suma finală urmând să fie direcționată către UNICEF.

„Într-o perioadă în care toate competițiile de fotbal sunt întrerupte, eNaționalele României și Moldovei se întâlnesc în ”Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”.

Partida virtuală se va juca pe consolă, în PES 2020, miercuri, 15 aprilie, de la ora 20:00. Va fi live la Pro X și livestream peFacebook Echipa NaționalășiYouTube FRF TV!

Îți poți lua și tu un bilet virtual la acest joc, în valoare de numai 10 lei, suma strânsă urmând a fi direcționată către UNICEF. Vor fi achiziționate echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente necesare în pandemie asistenților medicali și sociali care le asigură copiilor vulnerabili servicii de sănătate și protecție socială.

eNaționala de PES a României este deja calificată la eEURO 2020, turneu final ce va avea loc la finalul lunii mai. În duelul contra Moldovei vor evolua pentru echipa noastră Adrian Urma (căpitan) și Cristian Radu.

Ia-ți și tu biletvirtual la ”Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”, România - Moldova!

#LuptamImpreuna

Ai grijă de tine!
Echipa FRF”12
Pagina a fost generata in 0.1625 secunde