Patronul Filicori din Constanța, găsit spânzurat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Patronul Filicori din Constanța, găsit spânzurat
Eveniment 14 Martie 2017 / 15:42 11849 accesări 2 comentarii

Patronul lanțului de cafenele Filicori și a mai multor restaurante din Constanța, Dumi Economu, a fost găsit spânzurat, marți după-amiază, iar medicii au încercat să îl resusciteze, conform Neptun Tv. Potrivit primelor informații, Dumitrache Economu s-a spânzurat într-o locuință din complexul Arena Regia, din zona Hanul Piraților. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a încercat să îl resusciteze, potrivit protocolului. În cele din urmă, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost declarat decedat. Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Conform Registrului Comerțului, cafeneaua Filicori Zecchini funcționează pe societatea SC Horeca Project SRL și este administrată de Aurora Economu și Dumitrache Economu. Cei doi figurează ca acționari și în următoarele societăți: Eco Star Rel SRL, Ecoreca Food SRL, Ecoreca Service SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, Osteria D`Italy SRL. Separat, Aurora Economu este partener în societatea Rellangelo Style SRL, iar Dumitrache Economu este partener în societatea Flash International SRL, se mai arată în Registrul Comerțului.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanta, pentru a stabili dacă a fost vorba de sinucidere.

2 comentarii

Cheltuitorul 16:06:05 / 14 Martie 2017
Pacat

Astia sunt patroni de doi lei

mana sparta 13:28:46 / 15 Martie 2017
dumnezeu s al ierte

cei care si vand sufletul diavolui au parte de succes in afaceri .....dar intr o zi diavolul ii chiama la el .....invoiala este invoiala

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2209 secunde